Esbjerg Kommune

Borgmester opfordrer til at bakke op om julen lokalt

Del

At støtte julen lokalt er den bedste julegave, Esbjerg Kommunes byer kan få. Derfor håber borgmester Jesper Frost Rasmussen, at mange i år vælger det lokale handels- og kulturliv som centrum for julens indkøb og oplevelser. Kommunens byer har sammen med politiet sat fokus på trygheden, og aktiviteterne er tilpasset corona-retningslinjerne.

Juletiden nærmer sig, og selv om coronavirus i år vender mange traditioner på hovedet, er der stadig masser af julestemning og hygge i vente i Esbjerg Kommunes byer. Derfor opfordrer borgmester, Jesper Frost Rasmussen, til at bakke op om julehandlen og muligheden for gode oplevelser lokalt. Det er der nemlig ekstra brug for i år, hvor såvel forretningsdrivende som kultur- og fritidsinstitutioner har været og stadig er pressede af restriktionerne, der følger med kampen mod coronavirus.

”Den bedste julegave, vi kan give vores byer, er at støtte lokalt. Jeg håber derfor, at mange vælger at købe julegaverne i de lokale butikker, og samtidig kan man jo krydre juletiden med en tur ud at spise og lade sig underholde eller udfordre af en oplevelse hos vores kultur- og fritidstilbud. Det vil gøre en stor forskel, hvis vi alle er bevidste om at løfte lokalt”, siger Jesper Frost Rasmussen.

Juletiden skal være tryg
Aktiviteterne i kommunens julebyer er selvfølgelig tilpasset retningslinjerne fra de nationale myndigheder, så juletiden også i år bliver en tryg og rar oplevelse. Syd- og Sønderjyllands Politi bakker op om de forretningsdrivende, og der har på forhånd været en god og konstruktiv dialog for at sikre, at julestemningen går hånd i hånd med fx forsamlingsforbuddet og reglerne om afstand. Det betyder, at man som borger selvfølgelig også skal være ekstra opmærksom, følge reglerne og tage hensyn til hinanden.

”Julen i vores byer bliver ikke helt, som den plejer, men sådan har næsten alt i 2020 jo været anderledes, så jeg er sikker på, at vi også kan finde nye veje til julestemningen. Måske har vi særligt i år brug for at bevæge os ud og se byernes flotte julepynt, opleve hyggen og mærke juleglæden, og det kan vi sagtens, når vi tænker os om og går forandringerne i møde med respekt og godt humør”, siger Jesper Frost Rasmussen.

Kontakter

Jesper Frost Rasmussen, borgmester, tlf. 27 24 18 00, jesra@esbjerg.dk

Billeder

Information om Esbjerg Kommune

Esbjerg Kommune
Esbjerg Kommune
Torvegade 74
6700 Esbjerg

76161616http://www.esbjerg.dk

Esbjerg er kendt som EnergiMetropol i erhvervssammenhænge, men begrebet energi er også relevant i langt bredere forstand. Hele kommunen summer af energi mellem mennesker, og her er stor handlekraft og vilje til at gå nye veje. Erhvervsmæssigt har vi en særlig styrkeposition på energiområdet, og i fremtiden vil en ny type energi i form af digital infrastruktur være med til at definere kommunen. Vi udvikler os hele tiden i en mere bæredygtig retning, og det er vores ambition, at alle skal opleve og bidrage til energien i Esbjerg Kommune.

Følg pressemeddelelser fra Esbjerg Kommune

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Esbjerg Kommune

Esbjergs fire hvide mænd lægger arm til en bedre verden1.6.2021 11:29:39 CEST | Pressemeddelelse

Fra tirsdag den 1. juni ser de fire velkendte hvide, tårnhøje og ikoniske mænd i Esbjerg, der går under navnet Mennesket ved Havet, lidt anderledes ud, end esbjergenserne og talrige turister er vant til. De bærer nemlig et blåt plaster på armen, der markerer støtten til UNICEFs arbejde for en retfærdig vaccinefordeling til alle verdens lande. UNICEF vil indsamle midler til indkøb og levering af vacciner til bl.a. Indien og Nepal, så de også kan blive vaccineret lige som danskerne.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum