Varde Kommune

Borgmester opfordrer sommerhusejere til at renovere

Del

Borgmester Erik Buhl opfordrer sommerhusejere til at udnytte afbestilte reservationer til at fremrykke planlagte renoveringer for at sikre opgaver til lokale håndværkere.

ERHVERV

Coronavirussen påvirker hele turismeerhvervet, hvilket blandt andet afspejler sig i afbestillinger af planlagte sommerhusbesøg.

Samtidig bliver den lokale byggebranche ramt på ordrebogen i takt med, at store dele af samfundet lukker ned som følge af virussen.

Situationen får borgmester Erik Buhl til at opfordre sommerhusejere til at igangsætte renoveringer, som egentlig var planlagt til udførelse senere. På den måde kan sommerhusejerne give en tiltrængt håndsrækning til det lokale erhvervsliv.


CITAT
Erik Buhl, borgmester i Varde Kommune:

”Hvis man fx planlægger at renovere sit køkken til vinter, så håber jeg, at man vil overveje, om det kan lade sig gøre at sætte i gang allerede nu. Det er klart, at ikke alle har økonomien til at træffe sådan en beslutning, men hvis pengene tillader det, vil det være en kæmpe hjælp for vores lokale erhvervsliv.”

Kontakter

Information om Varde Kommune

Varde Kommune
Varde Kommune
Bytoften 2
6800 Varde

7994 6800http://www.vardekommune.dk/

Om Varde Kommune:
- 52 km sandstrande.
- UNESCO Verdensarv (Nationalpark Vadehavet).
- Tre garnisoner (Oksbøl, Varde og Nymindegab).
- En del af Destination Vesterhavet.

Følg pressemeddelelser fra Varde Kommune

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Varde Kommune

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum