Københavns Kommune Økonomiforvaltningen

Borgmester Ninna Hedeager Olsen har indleveret lægeattest

Del

Borgerrepræsentationens Sekretariat har i dag, den 21. august, skrevet til borgmester Ninna Hedeager Olsen og bedt hende om at indlevere en lægeattest, der dokumenterer, at hendes fravær er lovligt, dvs. at det skyldes sygdom, som udgør en forhindring for varetagelse af det kommunale hverv

Baggrunden for, at sekretariatet har bedt herom er, at der med presseomtale i blandt andet Ekstra Bladet og BT om sommerophold på Thunø er skabt uklarhed om, hvorvidt borgmester Ninna Hedeager Olsen fortsat har lovligt fravær på grund af sin helbredstilstand.

Borgmester Ninna Hedeager Olsen har herefter i dag den 21. august indleveret en lægeattest til Borgerrepræsentationens Sekretariat. Det fremgår af attesten, at lægen har vurderet, at der foreligger uarbejdsdygtighed fra den 23. april til den 25. september 2019.

Det er Borgerrepræsentationens Sekretariats vurdering, at lægeattesten dokumenterer, at borgmester Ninna Hedeager Olsen fortsat har lovligt forfald på grund af sin helbredstilstand, jf. kommunestyrelseslovens § 15, stk. 2.”

Pressekontakt:
Kommunikationschef i Økonomiforvaltningen Amanda Justesen. Mobil 29478526 / DE1E@kk.dk

Information om Københavns Kommune Økonomiforvaltningen

Københavns Kommune Økonomiforvaltningen
Københavns Kommune Økonomiforvaltningen
Københavns Rådhus
1599 København V

33 66 33 66https://www.kk.dk

Følg pressemeddelelser fra Københavns Kommune Økonomiforvaltningen

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Københavns Kommune Økonomiforvaltningen

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum