Varde Kommune

Borgmester indbyder til lokale trepartsforhandlinger

Del

Tirsdag den 15. august klokken 15:30 afholdes lokale trepartsforhandlinger i Varde Kommune.

PRAKTIKPLADSER

De lokale trepartsforhandlinger sker i forlængelse af det åbne brev trykt i Politiken 7. februar 2016 fra et samlet Varde Byråd til statsminister Lars Løkke Rasmussen.

I brevet opfordrede Varde Byråd statsministeren til, at der ved trepartsforhandlingerne sættes fokus på den store mangel på praktikpladser inden for erhvervsuddannelserne.

Tirsdagens forhandlinger på Varde Rådhus vil blandt andet kredse om, at parterne gennem en lokal indsats vil søge at skaffe den nødvendige arbejdskraft til kommunens virksomheder samt finde en løsning på manglen på praktikpladser inden for erhvervsuddannelserne.

Også en reduktion af antallet af arbejdsdygtige uden for arbejdsmarkedet, samt indsatsen for at få flere flygtninge i job, vil være på dagsordenen.CITATER:

Borgmester Erik Buhl:

”Når jeg har indbudt arbejdsmarkedets parter, er det for at diskutere, hvordan vi gennem en lokal indsats kan skabe de bedste rammer for at løse den væsentlige opgave, det er at skaffe tilstrækkelig arbejdskraft til virksomhederne i kommunen.”

”Det kræver, at vi satser på udvikling af kompetencer, at vi yder en målrettet indsats for at få flere unge til at vælge erhvervsuddannelser, og at vi får flere flygtninge i job.”

Kontakter

Erik Buhl
Borgmester i Varde Kommune
40 17 44 54
erbn@varde.dk

Steffen Kjær
Kommunikationschef, Varde Kommune
23 36 26 38
stkj@varde.dk

Information om Varde Kommune

Varde Kommune
Varde Kommune
Bytoften 2
6800 Varde

7994 6800http://www.vardekommune.dk/

Om Varde Kommune:
- Det sydvestlige Jylland.
- 52 km sandstrande.
- UNESCO Verdensarv (Nationalpark Vadehavet).
- Tre garnisoner (Oksbøl, Varde og Nymindegab).
- Visionen ”Vi i Naturen”.

Følg pressemeddelelser fra Varde Kommune

Skriv dig op her og modtag pressemeddelelser på mail. Indtast din mail, klik på abonner og følg instruktionerne i den udsendte mail.

Flere pressemeddelelser fra Varde Kommune

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter, og finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum