Egedal Kommune

Borgmester deler is ud ved badesø

Del

At Egedals borgmester gerne vil i dialog med borgerne, er kun få i tvivl om. Tre gange hver måned er der nemlig mulighed for enten fysisk eller digitalt at møde borgmesteren. Det gælder naturligvis også i sommervarmen, hvor det kan være ret svært at trække borgerne til varm kaffe på rådhuset. Derfor deler han i morgen is ud ved badesøen Buresø

Efter en lang række af pop-up kontorer rundt omkring i kommunen, er turen nu kommet til Buresø. Buresø har været et af de helt store samlingspunkter for Egedals badelystne borgere under hedebølgen. Derfor har Karsten Søndergaard flyttet sit pop-up kontor ud i en pavillon ved Buresø, der hvor borgerne er. Og ifølge borgmesteren er det naturligt at sommerens sidste pop-up lægges netop der.

- Det giver super god mening at lægge pop-up kontoret, der hvor der er masser af mennesker. Og når vi har så skønne varmegrader, så er det jo naturligt badestederne vi alle søger til. Noget af det jeg holder allermest af som borgmester, er at være i dialog med borgerne i Egedal. Og hvad er mere svalende end en kold dukkert i Buresø.

Pop-up kontoret i Buresø er det femte i rækken af i alt 10 pop-kontorer, hvor borgmesterkontoret rykker ud i et af de mange bysamfund i Egedal. Karsten Søndergaard har fra starten af sin borgmesterperiode haft et stort ønske om at gøre kommunen mere tilgængelig i hverdagen og give alle mulighed for at byde ind med lige netop det, der optager dem. Det samme gælder også for administrationen, som har et ønske om at være mere synligt. Derfor er der altid en af direktørerne med på borgmesterens pop-up kontorer. Denne gang er det kommunaldirektøren, Christine Brochdorf, som følges med borgmesteren.

Vil i dialog med borgerne
- Det er vigtigt for mig, at alle nemt kan komme i dialog med kommunen om stort og småt, men det kan måske nogle gange være svært i hverdagen. Det kan virke som en stor ting at skulle op på rådhuset, hvis man f.eks. er en travl børnefamilie. Derfor rykker jeg nu ud, hvor borgerne har deres daglige gang, siger Karsten Søndergaard.

I forbindelse med pop-up kontoret ved Buresø i morgen giver Borgmesteren is til alle der dukker op til en snak. Isene serveres fra den lokale isbod for udover at være i dialog med borgerne er det lokale erhvervsliv noget af det, der ligger byrådets hjerte nært.

- At mit kontor i morgen ligger på kanten af Buresø og at der er is i sommervarmen håber jeg får nogle til at kigge forbi som vi normalt ikke hører så meget fra, siger Karsten Søndergaard.

Du kan møde Karsten Søndergaard i morgen tirsdag d. 18 august fra klokken 10-16.30 i pavillonen ved Buresø badet.

Kontakt pressetelefonen på: 72596203

Information om Egedal Kommune

Egedal Kommune
Egedal Kommune
Dronning Dagmars Vej 200
3650 Ølstykke

7259 6000https://www.egedalkommune.dk/

Egedal er en kommune i bevægelse med plads til begejstring. Vi ligger der, hvor storbyen holder op og landet begynder. Med 4 S-togs-stationer i kommunen er du midt i naturen og tæt på hovedstaden, der kun ligger en halv time herfra. Vi vil yde god service for Egedals borgere. Alle skal have en god og velfungerende hverdag, hvor vi, med udgangspunkt i fællesskaber, udvikler de styrker og kvaliteter, der allerede kendetegner Egedal. Læs mere om os på EgedalKommune.dk

Følg pressemeddelelser fra Egedal Kommune

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Egedal Kommune

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum