Haderslev Kommune

Borgerservice undersøger tilfredsheden

Del

Borgerservice i Haderslev laver i disse uger en temperaturmåling på tilfredsheden blandt borgerne.

Tilfreds, meget tilfreds eller knap så tilfreds. Borgere i Haderslev Kommune der i disse uger har et ærinde i Borgerservice i Haderslev har mulighed for at svare på, hvor tilfredse de er med den service, de får. Der gennemføres nemlig en tilfredshedsundersøgelse blandt de besøgende.

Borgerne spørges blandt andet om, hvordan de oplever servicen, informationen og hvordan de bliver mødt af medarbejderne. Derudover spørges de om, hvad deres ærinde er på Borgerservice.

”Der kommer flere og flere selvbetjeningsløsninger, og det kræver også, at vi løbende justerer vores tilbud til borgerne. Vi bruger undersøgelsen som en temperaturmåling og som et pejlemærke i forhold til, hvad vi kan ændre eller gøre endnu bedre”, siger borgerservicechef, Anne-Mette Michelsen.

Det er frivilligt, om man vil deltage i undersøgelsen, der er klaret med nogle få klik på en skærm. Undersøgelsen er i gang i denne og næste uge.

Den seneste undersøgelse fra Borgerservice er fra 2015. Den viste, at ni ud af ti føler sig behandlet på en venlig og imødekommende måde, og de føler samtidig, at de fik den hjælp, de kom efter eller blev hjulpet videre.

Kontakter

Information om Haderslev Kommune

Haderslev Kommune
Haderslev Kommune
Gåskærgade 26
6100 Haderslev

http://www.haderslev.dk/

Følg pressemeddelelser fra Haderslev Kommune

Skrive dig op her og du vil løbende modtage pressemeddelelser på mail. Indtast din mail, klik på abonner og følg instruktionerne i den udsendte mail.

Flere pressemeddelelser fra Haderslev Kommune

Sønderjyske storrygere får hjælp til at kvitte tobakken11.1.2018 08:00pressemeddelelse

Sundhedsprofilundersøgelsen ”Hvordan har du det” fra 2013 viste, at andelen af storrygere i de fire sønderjyske kommuner ligger over landsgennemsnittet på 8,2 procent. I Sønderborg Kommune er den 9,0 procent, 9,8 procent i Haderslev Kommune, 10,3 procent i Aabenraa Kommune og 10,8 procent i Tønder Kommune. I 2014 besluttede de fire sønderjyske kommuner, at det skulle der ændres på. De indledte et tæt samarbejde om en fokuseret og målrettet tobaksforebyggelsesindsats, der skulle gøre flere sønderjyske storrygere røgfrie. Samarbejdet hedder ”Sønderjylland knækker tobakken sammen” og omfatter også Sygehus Sønderjylland og de praktiserende læger i de fire sønderjyske kommuner. Sundhedsstyrelsen har støttet projektet med 3,4 mio. kr. Fra 2015 og frem til udgangen af 2017 har storrygere, der har deltaget i et rygestopforløb i de fire sønderjyske kommuner, fået tilbud om tilskud til nikotinprodukter i op til otte uger. ”Min oplevelse med rygestopkurset er gået over al forventning. Jeg har ald

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter, og finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum