Aabenraa Kommune

Borgerservice holder lørdagsåbent for brevafstemning

Del

Hvis man ønsker at brevstemme til Europa-Parlamentsvalget 26. maj eller folketingsvalget 5. juni, så vil det også være muligt om lørdagen, hvor der er ekstraordinært åbent borgerservice Aabenraa og Bov.

Alle vælgere har mulighed for at brevstemme til Europa-Parlamentsvalget og folketingsvalget, og i Aabenraa Kommune kan man brevstemme på Aabenraa eller Bov borgerservicecentre samt på Rødekro, Tinglev og Bov biblioteker i den bemandede åbningstid.

Borgerservice Aabenraa og Bov holder dog ekstraordinært åbent følgende lørdage for brevstemning, hvor der ikke er mulighed for andre ekspeditioner:

  • 18. maj fra klokken 10.00-12.00
  • 25. maj fra klokken 10.00-12.00
  • 1. juni klokken 09.00-16.00

Sidste mulighed for at brevstemme til folketingsvalget er lørdag 1. juni, mens det til Europa-Parlamentsvalget er torsdag 23. maj. Se de øvrige åbningstider på aabenraa.dk/valg.

Kontakter

Jurist og valggeneral Aabenraa Kommune, Sara Lund Mathiesen, tlf.: 73 76 62 30; e-mail: slm@aabenraa.dk

Kommunikationskonsulent Aabenraa Kommune, Claus Bøge Jensen, tlf.: 24 91 79 28; e-mail: cbje@aabenraa.dk

Information om Aabenraa Kommune

Aabenraa Kommune
Aabenraa Kommune
Skelbækvej 2
6200 Aabenraa

7376 7676https://www.aabenraa.dk/

BETINGELSER FOR BRUG AF BILLEDMATERIALE:

  • Rettigheden til anvendelse af medfølgende billedmateriale er udelukkende til brug i sammenhæng med nærværende nyhed og må således ikke arkiveres med henblik på genanvendelse i andre sammenhænge.
  • Anvendelse skal altid ske med angivelse af hele den oplyste billedbyline.

Følg pressemeddelelser fra Aabenraa Kommune

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Aabenraa Kommune

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum