Haderslev Kommune

Borgerne inviteres med til udarbejdelse af ny Kultur- og fritidspolitik

Del

En ny Kultur- og fritidspolitik skal snart se dagens lys, men inden skal interesserede borgere sætte deres fingeraftryk på processen.

Arbejdet med Haderslev Kommunes Kultur- og fritidspolitik 2017-2023 er allerede i fuld gang, og i efteråret åbnes dørene for en række workshops, hvor borgerne kan komme med input til de konkrete temaer i politikken.

Temaerne består af idræt, fritid, kultur samt de tværgående temaer frivillighed og talent.

Noget af det nye i denne politik vil være et øget fokus på talenter på tværs af hele kultur- og fritidsområdet. Der er tale om talenter i et bredt perspektiv - og ikke kun de talenter, der ender med at kunne leve af deres sport eller kunst.

"Det er vigtigt, at vi med den nye politik kan støtte udviklingen af talenter i elitesammenhænge, men det er også vigtigt, at vi støtter og giver mulighed for, at alle kan både finde og dyrke deres talenter i andre målestokke. Nogle har måske et fantastisk talent for gennem den lokale forening at skabe engagement og fællesskab i et lokalområde. Der er mange muligheder, og i den kommende tid skal vi have skabt en politik, der sætter retning for de kommende års arbejde på kultur- og fritidsområdet", siger formand for Udvalget for Kultur og Fritid Allan Emiliussen.

I efteråret inviterer Haderslev Kommune borgerne til at deltage i en række workshops, hvor det er muligt at give sit input til de konkrete temaer, som politikken vil dække.

"Kultur- og fritidsområdet er i høj grad drevet af frivillige ildsjæle rundt om i kommunen. Mennesker, der i høj grad har fingeren på pulsen i forhold til de behov, der er på området. Det er derfor vigtigt, at vi får inddraget borgerne i skabelsen af en ny politik, så vi sammen kan sætte konkrete mål for området", siger direktør for Børne- og Familieservice Charlotte Veilskov.

De planlagte workshops vil finde sted på følgende dage:

Talent: torsdag den 1. september

Kultur: mandag den 12. september

Idræt: lørdag den 1. oktober

Fritid: tirsdag den 25. oktober

Nærmere information om de enkelte workshops annonceres i ugeavisen og på haderslev.dk.Kontaktinformation:

Formand for Udvalget for Kultur og Fritid, Allan Emiliussen, telefon 40 22 52 80

Direktør for Børne- og Familieservice, Charlotte Veilskov, telefon 21 74 97 30

Information om Haderslev Kommune

Haderslev Kommune
Haderslev Kommune
Gåskærgade 26
6100 Haderslev

http://www.haderslev.dk/

Følg pressemeddelelser fra Haderslev Kommune

Skriv dig op her og modtag pressemeddelelser på mail. Indtast din mail, klik på abonner og følg instruktionerne i den udsendte mail.

Flere pressemeddelelser fra Haderslev Kommune

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter, og finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum