Haderslev Kommune

Borgerne inviteres med til udarbejdelse af ny Kultur- og fritidspolitik

Del

En ny Kultur- og fritidspolitik skal snart se dagens lys, men inden skal interesserede borgere sætte deres fingeraftryk på processen.

Arbejdet med Haderslev Kommunes Kultur- og fritidspolitik 2017-2023 er allerede i fuld gang, og i efteråret åbnes dørene for en række workshops, hvor borgerne kan komme med input til de konkrete temaer i politikken.

Temaerne består af idræt, fritid, kultur samt de tværgående temaer frivillighed og talent.

Noget af det nye i denne politik vil være et øget fokus på talenter på tværs af hele kultur- og fritidsområdet. Der er tale om talenter i et bredt perspektiv - og ikke kun de talenter, der ender med at kunne leve af deres sport eller kunst.

"Det er vigtigt, at vi med den nye politik kan støtte udviklingen af talenter i elitesammenhænge, men det er også vigtigt, at vi støtter og giver mulighed for, at alle kan både finde og dyrke deres talenter i andre målestokke. Nogle har måske et fantastisk talent for gennem den lokale forening at skabe engagement og fællesskab i et lokalområde. Der er mange muligheder, og i den kommende tid skal vi have skabt en politik, der sætter retning for de kommende års arbejde på kultur- og fritidsområdet", siger formand for Udvalget for Kultur og Fritid Allan Emiliussen.

I efteråret inviterer Haderslev Kommune borgerne til at deltage i en række workshops, hvor det er muligt at give sit input til de konkrete temaer, som politikken vil dække.

"Kultur- og fritidsområdet er i høj grad drevet af frivillige ildsjæle rundt om i kommunen. Mennesker, der i høj grad har fingeren på pulsen i forhold til de behov, der er på området. Det er derfor vigtigt, at vi får inddraget borgerne i skabelsen af en ny politik, så vi sammen kan sætte konkrete mål for området", siger direktør for Børne- og Familieservice Charlotte Veilskov.

De planlagte workshops vil finde sted på følgende dage:

Talent: torsdag den 1. september

Kultur: mandag den 12. september

Idræt: lørdag den 1. oktober

Fritid: tirsdag den 25. oktober

Nærmere information om de enkelte workshops annonceres i ugeavisen og på haderslev.dk.Kontaktinformation:

Formand for Udvalget for Kultur og Fritid, Allan Emiliussen, telefon 40 22 52 80

Direktør for Børne- og Familieservice, Charlotte Veilskov, telefon 21 74 97 30

Information om Haderslev Kommune

Haderslev Kommune
Haderslev Kommune
Gåskærgade 26
6100 Haderslev

http://www.haderslev.dk/

Følg pressemeddelelser fra Haderslev Kommune

Ved at skrive dig op her, vil du modtage pressemeddelelser på mail når de udsendes. Indtast din mail og følg instruktionerne. Det er ligeså let at melde sig fra igen.

Flere pressemeddelelser fra Haderslev Kommune

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter, og finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum