Hjørring Kommune

Borgerne i Hjørring Kommune kan nu få hjælp og vejledning af en borgerrådgiver

Del

Nu får borgerne og kommunen hjælp til et bedre samarbejde. Anne Horne Jørgensen blev den 1. maj 2022 ansat som borgerrådgiver i Hjørring Kommune og hun ser frem til at møde borgerne.

Borgerrådgiver Anne Horne Jørgensen
Borgerrådgiver Anne Horne Jørgensen

- Måske har en borger fået en afgørelse fra kommunen der er svær at forstå eller måske har man en oplevelse af ikke at blive mødt eller hørt. Så kan der være risiko for misforståelser og dårligt samarbejde. Jeg vil gerne hjælpe med at finde et fælles sprog. Det er i alles interesse, at der er et godt samarbejde mellem borgerne og kommunen, siger borgerrådgiver Anne Horne Jørgensen.

Alle borgere eller virksomheder, som har kontakt med kommunen, kan henvende sig til borgerrådgiveren, som kan hjælpe med forståelsen af breve og vejlede, hvis borgeren er utilfreds med kommunens sagsbehandling. Borgerrådgiveren kan ikke lave afgørelser om, men kan i stedet hjælpe, hvis borgeren ønsker at klage.

Det er byrådet, der har besluttet at ansætte en borgerrådgiver, som skal arbejde neutralt og uafhængigt at kommunens forvaltninger.

- Byrådets ønske med at ansætte en borgerrådgiver i Hjørring Kommune, er at give borgerne mulighed for at tale med en uvildig person om deres sag og give dem hjælp til at komme videre i samarbejdet med kommunen. Vi kan også bruge borgerrådgiverens erfaringer med borgernes oplevelser til at gøre sagsbehandlingen i kommunen endnu bedre, siger borgmester Søren Smalbro (V).

Anne Horne Jørgensen er jurist og har de senere år arbejdet i kommunens administration. Hun har derfor stor viden om det kommunale system og sagsbehandling.

Nøgleord

Kontakter

Kontakt borgerrådgiver Anne Horne Jørgensen på telefonnummer 4122 3221 eller borgerraadgiver@hjoerring.dk.

Billeder

Borgerrådgiver Anne Horne Jørgensen
Borgerrådgiver Anne Horne Jørgensen
Download

Links

Information om Hjørring Kommune

Hjørring Kommune
Hjørring Kommune
Springvandspladsen 5
9800 Hjørring

72 33 33 33https://hjoerring.dk/
Hjørring Kommune er med sine knap 65.000 indbyggere den næst største kommune i Nordjylland. Du finder os centralt placeret i Vendsyssel og dermed i centrum af Skandinavien og Nordeuropa. Klik dig videre og bliv meget klogere på Hjørring Kommune.

Følg pressemeddelelser fra Hjørring Kommune

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Hjørring Kommune

Hjørring Kommune inviterer til klimafejring og underskrivning af samarbejdsaftaler27.6.2022 14:01:26 CEST | Pressemeddelelse

Vi har lavet en klimahandlingsplan, der vil sikre os en CO2 reduktion på 86% i 2030, hvilket er mere ambitiøst end målene i Prisaftalen. Skal det lykkedes må alle gode kræfter i kommunen arbejde sammen, og vi har derfor indgået partnerskabsaftaler med det lokale erhvervsliv, organisationer og uddannelsesinstitutioner, som sammen med borgere og kommune skal hjælpe med at drive den grønne omstilling.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum