Aabenraa Kommune

Borgermøde om udviklingspotentialet for Store Okseø

Del

Naturstyrelsen og Aabenraa Kommune holder borgermøde 2. april på Rønshoved Højskole om fremtiden for Store Okseø.

Hvad skal der ske med Store Oksesø, der ligger ud for Sønderhav i Flensborg Fjord?

Det vil Aabenraa Kommune og Naturstyrelsen gerne have idéer til fra borgerne selv, og derfor inviterer parterne alle interesserede til borgermøde 2. april klokken 19 på Rønshoved Højskole.

På borgermødet vil Naturstyrelsen, som ejer øen, og kommunen samtidig fortælle om oprydningen af øen og den efterfølgende opsætning af enkelte faciliteter som for eksempel muldtoilet, shelters, bålplads og pontonbro.

Til mødet vil borgmesteren være til stede sammen med repræsentanter fra forvaltningen, Teknik- og Miljøudvalget, Vækstudvalget for Land og By og Naturstyrelsen.

Kontakter

Landskabsarkitekt i Driftsenheden, Peter Ahlmann Kierkegaard, tlf.: 73 76 78 19; e-mail: pak@aabenraa.dk

Kommunikationskonsulent, Kasper Stoof, tlf.: 73 76 72 90; e-mail: ksje@aabenraa.dk

Information om Aabenraa Kommune

Aabenraa Kommune
Aabenraa Kommune
Skelbækvej 2
6200 Aabenraa

7376 7676https://www.aabenraa.dk/

BETINGELSER FOR BRUG AF BILLEDMATERIALE:

  • Rettigheden til anvendelse af medfølgende billedmateriale er udelukkende til brug i sammenhæng med nærværende nyhed og må således ikke arkiveres med henblik på genanvendelse i andre sammenhænge.
  • Anvendelse skal altid ske med angivelse af hele den oplyste billedbyline.

Følg pressemeddelelser fra Aabenraa Kommune

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Aabenraa Kommune

A. P. Møller Fonden bevilger fire millioner kroner til tidlig tysk i Aabenraa, Tønder og Sønderborg24.5.2019 09:00:00 CESTPressemeddelelse

For at styrke tidlig tysk i folkeskolerne i Aabenraa, Tønder og Sønderborg støtter A.P. Møller og hustru Chastine Mc-Kinney Møllers Fond til almene Formaal fra skoleåret 2019/2020 et fælles treårigt projekt om tidlig tysk i de tre kommuner med fire millioner kroner. I første omgang betyder projektet, at UC Syd skal efteruddanne lærere i de tre kommuner, så deres tyskkundskaber styrkes.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum