Esbjerg Kommune

Borgermøde om udvidelse af p-hus i Nørrebrogade

Del

Tirsdag den 18. maj vil Esbjerg Kommune og Sydvestjysk Sygehus fortælle om planerne for en udvidelse af parkeringshuset i Nørrebrogade.

Alle er velkomne til at se med, når Esbjerg Kommune blænder op for det digitale borgermøde om p-huset. På dagsordenen er forskellige aspekter omkring udvidelsesplanerne for parkeringshuset, som hører til Sydvestjysk Sygehus. Det sker kl. 19-21 tirsdag den 18. maj, og man finder mødet ved at gå ind på www.esbjerg.dk.

På mødet deltager formand for Plan & Miljøudvalget, Karen Sandrini og formand for Teknik & Byggeudvalget, Søren Heide Lambertsen, og der vil også være repræsentanter fra Sydvestjysk Sygehus.

Mødet vil bl.a. handle om baggrunden for udvidelsen, hvordan byggeriet vil se ud og den redegørelse, der er lavet i forhold til støj og trafik. Til sidst bliver der mulighed for at skrive spørgsmål til deltagerne på mødet.

Borgermødet sker i den supplerende offentlige høringsperiode, som løber fra onsdag den 12. maj til og med onsdag den 9. juni 2021.

Se mere om planerne her: www.esbjerg.dk/planer-projekter-og-trafik/byudviklingsprojekter/p-huset-noerrebrogade

Kontakter

Formand for Plan & Miljøudvalget Karen Sandrini, karsa@esbjergkommune.dk eller på telefon 22 99 81 87.

Formand for Teknik & Byggeudvalget Søren Heide Lambertsen, mail srlam@esbjerg.dk eller på telefon 40 12 24 12.

Billeder

Information om Esbjerg Kommune

Esbjerg Kommune
Esbjerg Kommune
Torvegade 74
6700 Esbjerg

76161616http://www.esbjerg.dk

Esbjerg er kendt som EnergiMetropol i erhvervssammenhænge, men begrebet energi er også relevant i langt bredere forstand. Hele kommunen summer af energi mellem mennesker, og her er stor handlekraft og vilje til at gå nye veje. Erhvervsmæssigt har vi en særlig styrkeposition på energiområdet, og i fremtiden vil en ny type energi i form af digital infrastruktur være med til at definere kommunen. Vi udvikler os hele tiden i en mere bæredygtig retning, og det er vores ambition, at alle skal opleve og bidrage til energien i Esbjerg Kommune.

Følg pressemeddelelser fra Esbjerg Kommune

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Esbjerg Kommune

Esbjergs fire hvide mænd lægger arm til en bedre verden1.6.2021 11:29:39 CEST | Pressemeddelelse

Fra tirsdag den 1. juni ser de fire velkendte hvide, tårnhøje og ikoniske mænd i Esbjerg, der går under navnet Mennesket ved Havet, lidt anderledes ud, end esbjergenserne og talrige turister er vant til. De bærer nemlig et blåt plaster på armen, der markerer støtten til UNICEFs arbejde for en retfærdig vaccinefordeling til alle verdens lande. UNICEF vil indsamle midler til indkøb og levering af vacciner til bl.a. Indien og Nepal, så de også kan blive vaccineret lige som danskerne.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum