Aabenraa Kommune

Borgermøde om Telemurens placering 24. oktober

Del

Aabenraa Kommune afholder et borgermøde om Telemurens placering torsdag 24. oktober klokken 19.30 på Det gamle Rådhus.

Hvor skal Telemuren placeres?

Det vil Aabenraa Kommune gerne drøfte på et borgermøde, efter at Kultur- og Fritidsudvalget tidligere i år pegede på en placering ved Arena Aabenraa som en mulighed - en placering som blandt andet kunstneren, Ulla Viotti, støtter op om.

- Vi har i budgetforliget afsat midler til, at Telemuren kan komme op af stå igen. Og jeg har løbende kunne følge med i debatten om forskellige forslag til Telemurens placering, derfor vil jeg gerne byde ind til debat om netop dette på borgermødet, siger formanden for Kultur- og Fritidsudvalget, Lars Kristensen, der selv vil deltage på mødet sammen med borgmesteren og flere øvrige byrådspolitikere samt medarbejdere fra Aabenraa Kommune.

Borgermødet for debat om Telemurens placering finder sted torsdag 24. oktober klokken 19.30 i byrådssalen på Det gamle Rådhus, Storegade 30. Alle er velkomne.

Kontakter

Borgmester, Thomas Andresen, tlf.: 40 15 45 50; e-mail: tand@aabenraa.dk

Formand for Kultur- og Fritidsudvalget, Lars Kristensen, tlf.: 21 47 49 54; e-mail: lkri@aabenraa.dk

Afdelingschef Kultur, Plan & Fritid, Bo Riis Duun, tlf.: 73 76 70 87; e-mail: brd@aabenraa.dk

Kommunikationskonsulent, Claus Bøge Jensen, tlf.: 24 91 79 28; e-mail: cbje@aabenraa.dk

Information om Aabenraa Kommune

Aabenraa Kommune
Aabenraa Kommune
Skelbækvej 2
6200 Aabenraa

7376 7676https://www.aabenraa.dk/

BETINGELSER FOR BRUG AF BILLEDMATERIALE:

  • Rettigheden til anvendelse af medfølgende billedmateriale er udelukkende til brug i sammenhæng med nærværende nyhed og må således ikke arkiveres med henblik på genanvendelse i andre sammenhænge.
  • Anvendelse skal altid ske med angivelse af hele den oplyste billedbyline.

Følg pressemeddelelser fra Aabenraa Kommune

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Aabenraa Kommune

Aabenraa Kommunes indsats til unge med angst og depression har en positiv effekt21.1.2020 09:00:00 CETPressemeddelelse

Selvhjælpskurset ”LÆR AT TACKLE angst og depression – for unge”, som udbydes i Aabenraa Kommune, har positive effekter på 15-25-årige, der har angst og depression. Det viser første del af en ny effektevaluering, der er gennemført af Statens Institut for Folkesundhed, hvor 483 unge har deltaget i evalueringen. Indsatsen er udviklet af Komiteen for Sundhedsoplysning og afprøvet i samarbejde med forvaltninger og enheder i 39 kommuner.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum