Lolland Kommune

Borgermøde om forslag til ny lokalplan for Grandfeldts Gård i Maribo

Del

Lolland Kommune har den 1. marts vedtaget forslag til ny lokalplan for Grandfeldts Gård i Maribo. Forslaget er nu i høring indtil 26. april, og i den forbindelse holdes der torsdag den 20. april kl. 18.30 borgermøde om forslaget. Borgermødet finder sted i kantinen hos Lolland Kommune, Jernbanegade 7 i Maribo, hvor alle er velkomne.

Visualisering af mulig fremtidig bebyggelse langs Vestergade/Lilletorv
Visualisering af mulig fremtidig bebyggelse langs Vestergade/Lilletorv

I forslaget til den nye lokalplan lægges der op til, at man ophæver bevaringsudpegningen på Grandfeldts Gård og dermed giver mulighed for, at den gamle købmandsgård kan nedrives.

Samtidig skal lokalplanen give mulighed for, at der efterfølgende kan etableres moderne boliger ud mod Søndersø samt erhvervslokaler og etageboliger ud mod Lilletorv i en byggestil, der tilpasses det omkringliggende historiske miljø.

Borgermøde

På borgermødet 20. april vil der være velkomst ved Henrik Høegh, formand for Klima- Teknik- og Miljøudvalget, ligesom der vil være gennemgang af lokalplanforslaget og mulighed for at stille spørgsmål og komme med bemærkninger.

Vil du vide mere

Man kan læse mere om lokalplanforslaget – og se hele forslaget – på Lolland Kommunes hjemmeside.

Høringsfrist

Eventuelle bemærkninger og indsigelser til planforslagene skal være modtaget i Lolland Kommune, Teknik- og Miljømyndighed, Jernbanegade 7, 4930 Maribo eller til tmm@lolland.dk senest den 26. april 2017.

Nøgleord

Kontakter

Katja Vestergaard Nielsen
Planlægger
T 54 67 64 29
M katni@lolland.dk

Henrik HøeghFormand for Klima-, Miljø- og Teknikudvalget

30 12 39 72

Billeder

Visualisering af mulig fremtidig bebyggelse langs Vestergade/Lilletorv
Visualisering af mulig fremtidig bebyggelse langs Vestergade/Lilletorv
Download

Information om Lolland Kommune

Lolland Kommune
Lolland Kommune
Jernbanegade 7
4930 Maribo

54 67 67 67http://www.lolland.dk/

Følg pressemeddelelser fra Lolland Kommune

Ved at skrive dig op her, vil du modtage pressemeddelelser på mail når de udsendes. Indtast din mail og følg instruktionerne. Det er ligeså let at melde sig fra igen.

Flere pressemeddelelser fra Lolland Kommune

Ekstra mulighed for at søge midler fra Grøn Ordning til lokale projekter18.9.2017 05:00pressemeddelelse

Energistyrelsen har meddelt, at der er udsendt forslag til lov om ændring af statstilskud til Grøn Ordning. Det betyder, at der kun kan gives tilsagn om tilskud til og med 20. februar 2018. Efter første ansøgningsrunde tidligere på året er der en restpulje for nettilsluttede vindmøller, og derfor bliver der nu åbnet op for en ekstra ansøgningsrunde. Ansøgere, som ikke fik tilskud i første omgang, vil blive vurderet igen, ligesom der er mulighed for at søge om tilskud til nye projekter.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter, og finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum