Lolland Kommune

Borgermøde om forslag til ny lokalplan for Grandfeldts Gård i Maribo

Del

Lolland Kommune har den 1. marts vedtaget forslag til ny lokalplan for Grandfeldts Gård i Maribo. Forslaget er nu i høring indtil 26. april, og i den forbindelse holdes der torsdag den 20. april kl. 18.30 borgermøde om forslaget. Borgermødet finder sted i kantinen hos Lolland Kommune, Jernbanegade 7 i Maribo, hvor alle er velkomne.

Visualisering af mulig fremtidig bebyggelse langs Vestergade/Lilletorv
Visualisering af mulig fremtidig bebyggelse langs Vestergade/Lilletorv

I forslaget til den nye lokalplan lægges der op til, at man ophæver bevaringsudpegningen på Grandfeldts Gård og dermed giver mulighed for, at den gamle købmandsgård kan nedrives.

Samtidig skal lokalplanen give mulighed for, at der efterfølgende kan etableres moderne boliger ud mod Søndersø samt erhvervslokaler og etageboliger ud mod Lilletorv i en byggestil, der tilpasses det omkringliggende historiske miljø.

Borgermøde

På borgermødet 20. april vil der være velkomst ved Henrik Høegh, formand for Klima- Teknik- og Miljøudvalget, ligesom der vil være gennemgang af lokalplanforslaget og mulighed for at stille spørgsmål og komme med bemærkninger.

Vil du vide mere

Man kan læse mere om lokalplanforslaget – og se hele forslaget – på Lolland Kommunes hjemmeside.

Høringsfrist

Eventuelle bemærkninger og indsigelser til planforslagene skal være modtaget i Lolland Kommune, Teknik- og Miljømyndighed, Jernbanegade 7, 4930 Maribo eller til tmm@lolland.dk senest den 26. april 2017.

Nøgleord

Kontakter

Katja Vestergaard Nielsen
Planlægger
T 54 67 64 29
M katni@lolland.dk

Henrik HøeghFormand for Klima-, Miljø- og Teknikudvalget

30 12 39 72

Billeder

Visualisering af mulig fremtidig bebyggelse langs Vestergade/Lilletorv
Visualisering af mulig fremtidig bebyggelse langs Vestergade/Lilletorv
Download

Information om Lolland Kommune

Lolland Kommune
Lolland Kommune
Jernbanegade 7
4930 Maribo

54 67 67 67http://www.lolland.dk/

Følg pressemeddelelser fra Lolland Kommune

Skriv dig op her og modtag pressemeddelelser på mail. Indtast din mail, klik på abonner og følg instruktionerne i den udsendte mail.

Flere pressemeddelelser fra Lolland Kommune

10 millioner vindmøllekroner på vej til græsrødder og foreninger i Lolland Kommune9.3.2018 05:00pressemeddelelse

Næsten 10 millioner kr. Så mange penge er på vej til 33 lokale projekter i Lolland Kommune. Pengene gives i støtte fra vindmøllepuljen ”Den grønne ordning” til lokale projekter, hvis ansøgninger i første omgang blev behandlet af Lolland Kommune sidste år. Nu har projekterne fået ”Energinets” blå stempel. Energinet administrerer ordningen på statens vegne, som nu betyder, at der helt præcis er 9.746.619 kr. på vej til græsrødder og foreninger i Lolland Kommune.

Lolland Kommune bygger en af de bedste broer til fagligt stærke elever28.2.2018 05:00pressemeddelelse

Fra alle sider lyder opfordringen i årene her, at flere unge skal tage en ungdomsuddannelse. Og flere unge skal også helst tage ungdomsuddannelser, der er målrettet produktionsdanmark. For det er her, de store muligheder er, og det er den sikre investering for både de unge og for samfundet. De to ting har man i Lolland Kommune slået sammen i ”Science Camp”, som er et samarbejde mellem grundskoler, CELF og Ungdommens Uddannelsesvejledning (UU) på Lolland. Det konkluderer Tænketanken DEA efter at have set på brobygningsforløbene herhjemme, overgangen fra grunduddannelsen til ungdomsuddannelsen. Her fremhæves Science Camp som et af landets bedste forløb.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter, og finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum