Lolland Kommune

Borgermøde om forslag til ny lokalplan for Grandfeldts Gård i Maribo

Del

Lolland Kommune har den 1. marts vedtaget forslag til ny lokalplan for Grandfeldts Gård i Maribo. Forslaget er nu i høring indtil 26. april, og i den forbindelse holdes der torsdag den 20. april kl. 18.30 borgermøde om forslaget. Borgermødet finder sted i kantinen hos Lolland Kommune, Jernbanegade 7 i Maribo, hvor alle er velkomne.

Visualisering af mulig fremtidig bebyggelse langs Vestergade/Lilletorv
Visualisering af mulig fremtidig bebyggelse langs Vestergade/Lilletorv

I forslaget til den nye lokalplan lægges der op til, at man ophæver bevaringsudpegningen på Grandfeldts Gård og dermed giver mulighed for, at den gamle købmandsgård kan nedrives.

Samtidig skal lokalplanen give mulighed for, at der efterfølgende kan etableres moderne boliger ud mod Søndersø samt erhvervslokaler og etageboliger ud mod Lilletorv i en byggestil, der tilpasses det omkringliggende historiske miljø.

Borgermøde

På borgermødet 20. april vil der være velkomst ved Henrik Høegh, formand for Klima- Teknik- og Miljøudvalget, ligesom der vil være gennemgang af lokalplanforslaget og mulighed for at stille spørgsmål og komme med bemærkninger.

Vil du vide mere

Man kan læse mere om lokalplanforslaget – og se hele forslaget – på Lolland Kommunes hjemmeside.

Høringsfrist

Eventuelle bemærkninger og indsigelser til planforslagene skal være modtaget i Lolland Kommune, Teknik- og Miljømyndighed, Jernbanegade 7, 4930 Maribo eller til tmm@lolland.dk senest den 26. april 2017.

Nøgleord

Kontakter

Katja Vestergaard Nielsen
Planlægger
T 54 67 64 29
M katni@lolland.dk

Henrik HøeghFormand for Klima-, Miljø- og Teknikudvalget

30 12 39 72

Billeder

Visualisering af mulig fremtidig bebyggelse langs Vestergade/Lilletorv
Visualisering af mulig fremtidig bebyggelse langs Vestergade/Lilletorv
Download

Information om Lolland Kommune

Lolland Kommune
Lolland Kommune
Jernbanegade 7
4930 Maribo

54 67 67 67http://www.lolland.dk/

Følg pressemeddelelser fra Lolland Kommune

Skriv dig op her og modtag pressemeddelelser på mail. Indtast din mail, klik på abonner og følg instruktionerne i den udsendte mail.

Flere pressemeddelelser fra Lolland Kommune

Hvem fortjener Arkitekturpris 2018?19.6.2018 06:05pressemeddelelse

For tredje gang uddeler Lolland Kommune i år priser til bygninger med særlige arkitektoniske kvaliteter og i år også til haveanlæg og grønne fællesområder. Har du et forslag til en vinder, skal du indsende det senest 19. august 2018. Det kan både være din egen ejendom, naboens eller en helt tredje. Priserne uddeles i slutningen af oktober, og vinderne får en gavecheck på 3000 kr. og en ”æresplade” til ophængning på byggeriet.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter, og finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum