Haderslev Kommune

Borgermøde om akutbil holdes på mandag

Del

I samarbejde med JyskeVestkysten inviterer Udvalget for Sundhed og Forebyggelse til borgermøde om akutbilen på mandag kl. 19 i Haderslev Hallen.

Kampen for at bevare akutbilen i Haderslev er ikke slut endnu.

Haderslev Kommune har sendt sit officielle høringssvar, og der er blevet samlet mere end 10.000 underskrifter ind til fordel for akutbilen, men regionsrådet har endnu ikke truffet sin endelige beslutning. Udvalget for Sundhed og Forebyggelse inviterer derfor i samarbejde med JydskeVestkysten til borgermøde om akutbilen.

"Der har været stor interesse og bevågenhed omkring akutbilen. Det er vigtigt for os at kvittere for det store engagement med et borgermøde, hvor alle kan deltage, og hvor der er mulighed for at stille spørgsmål", siger formanden for udvalget Preben Holmberg.

Borgermødet holdes mandag den 21. marts kl. 19 -21 i Haderslev Hallen, Clausensvej 1, Haderslev. Der vil være et oplæg om, hvad regionens spareforslag om akutbilen i Haderslev konkret indebærer, og en paramediciner vil fortælle om forskellen på en ambulance og en akutbil. Alle er velkomne.

Der har været flere datoer i spil i forhold til mødet, men i sidste ende har det været vigtigt at finde en dag, hvor flest mulige kan og inden regionsrådet træffer sin endelige beslutning.

"Vi håber, at rigtig mange har lyst til at deltage i mødet. Det er sidste mulighed, hvis vi skal gøre indtryk på regionsrådsmedlemmerne, som vi naturligvis også har inviteret med til mødet", siger Preben Holmberg.Kontaktinformation:

Formand for Udvalget for Sundhed og Forebyggelse, Preben Holmberg, telefon 24 44 40 55.

Information om Haderslev Kommune

Haderslev Kommune
Haderslev Kommune
Gåskærgade 26
6100 Haderslev

http://www.haderslev.dk/

Følg pressemeddelelser fra Haderslev Kommune

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Haderslev Kommune

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum