Billund Kommune

Borgere får mulighed for at bestille tid hjemmefra til Borgerservice

Del

Det er nu muligt for borgere og virksomheder at hoppe køen over og undgå ventetid i Borgerservice ved at bestille en tid hjemmefra via kommunens hjemmeside.

Borgere og virksomheder kan nu bestille en tid hjemmefra, til den service de har brug for i Borgerservice, hvorefter de kan møde op på det aftalte tidspunkt uden ventetid. Tiderne kan bookes på kommunes hjemmeside, eller på standere på henholdsvis Rådhuset og Borgerservice i Magion og Billundcenteret.

”I dag er der i højere grad en forventning om, at serviceses skal kunne online-bookes hjemmefra. Med det nye bookingsystem minimerer vi borgernes ventetid, samtidigt med at det kommer til at forbedre vores serviceniveau. Vi har indkøbt det bedste system, der er på markedet, og som bruges i ca. 70% af alle landets borgerservicer,” siger teamleder i Borgerservice Lea Ahm.

Det nye tids- og bookingsystem gik i luften den 23. juni 2021.

Muligheden for at booke online er en udløber af projekt Fremtidens Borgerservice. Projektet har taget udgangspunkt i, at hvad der var god service for år tilbage, ikke nødvendigvis er god service i dag, og at det derfor er nødvendigt løbende at sikre, at borgerservicen er i tråd med tiden. Modellen for Fremtidens Borgerservice i Billund Kommune er blevet til med input fra borgerne og er vedtaget politisk i budgetforliget 2021.

Kontakter

Andreas BjerrePresse- og brandingchef

Direkte: 79 72 72 09
Mobil: 24 92 86 79

abj@billund.dk

Information om Billund Kommune

Billund Kommune
Billund Kommune
Jorden Rundt 1
7200 Grindsted

79 72 72 00https://billund.dk/

Børnenes Hovedstad, en del af Trekantområdet, en af Danmarks bedste erhvervskommuner.

Følg pressemeddelelser fra Billund Kommune

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Billund Kommune

Billund Kommune inviterer til gratis topspeedway: Udsat match køres 14. juli9.7.2021 10:40:26 CEST | Pressemeddelelse

Borgerne i Billund Kommune er igen i år inviteret til topspeedway i Metal Speedway League på Grindsted Speedway Center på Blåbjergvej 1. Billund Kommune har købt matchen, og der gratis adgang efter først til mølle-princippet. Matchen var programsat 30. juni, men blev udsat til den 14. juli på grund af risiko for skybrud. Coronarestriktionerne betyder, at der er krav om tilmelding via link samt coronapas.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum