Næstved Bibliotek og Borgerservice

Bookwalk i Næstveds natur

Del

Mandag den 30. marts kl. 10.00-12.30 starter vores bookwalk-læseklub i Næstved op igen. Her taler vi om bøger, mens vi går langs med Susåen og ind i Herlufsholm Skoven. En god kombination af litteratur, natur og sundhed.

Naturen nydes, mens vi deler vores læseoplevelser
Naturen nydes, mens vi deler vores læseoplevelser

Vi læser en bog til hver gang. Når vi mødes, får I en kort introduktion til bogen samt stikord til samtale, når vi efterfølgende skal gå rundt og nyde den smukke natur langs med Susåen og i den skønne Herlufsholm Skov. Vi standser på udvalgte steder og samler op på snakken. Det handler om at dele gode læseoplevelser og nyde naturen på en og samme tid. Vi slutter af på Næstved Bibliotek med en kop te eller kaffe.

Temaet dette forår er FATTIGDOM, baseret på FNs Verdensmål, Afskaf fattigdom, som er et af de 17 verdensmål, som Næstved Bibliotek har fokus på i 2020. I foråret er der særligt fokus på "Afskaf fattigdom", "Stop sult" og "Sundhed og trivsel".

De tre bøger, som danner udgangspunktet for de tre ture er: Kirsten Thorup: Tilfældets Gud, Merete Pryds Helle: Folkets skønhed og Birgit Alm: Om et par år. Den første bog kan afhentes i Info-skranken på Næstved Bibliotek fra mandag den 9. marts.

RENT PRAKTISK: Vi gennemfører vores ture, så vidt vejret tillader. Du skal kunne gå de ca. 3,5 km fra Rådmandshaven, langs Susåen og over den hvide bro gennem Herlufsholm Skoven til Næstved Bibliotek. Husk gode sko og evt. noget at drikke.

TID OG STED:
Mandage: den 30. marts, den 27. april og den 25. maj. Alle dage fra kl. 10.00-ca. 12.30. Vi mødes på parkeringspladsen ved skoven op til Rådmandshaven i Næstved.

Tilmelding på www.naesbib.dk Der er et begrænset antal pladser.

Info: Vibeke Sølling, telefon: 5588 4123, mail: visje@naestved.dk

Kontakter

Billeder

Naturen nydes, mens vi deler vores læseoplevelser
Naturen nydes, mens vi deler vores læseoplevelser
Download

Information om Næstved Bibliotek og Borgerservice

Næstved Bibliotek og Borgerservice
Næstved Bibliotek og Borgerservice
Kvægtorvet 4-6
4700 Næstved

55884000http://www.naesbib.dk

- består af Næstved Bibliotek, Fensmark Bibliotek, Fuglebjerg Bibliotek, Glumsø Bibliotek og Korskilde Bibliotek. Sammen driver vi et moderne biblioteks- og borgerservicetilbud for alle borgere i Næstved Kommune med det erklærede formål, at borgerne opnår indsigt og udsyn til at navigere i eget liv.

Følg pressemeddelelser fra Næstved Bibliotek og Borgerservice

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Næstved Bibliotek og Borgerservice

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum