NordicBet Danmark

Bookmaker: X Factor ryster posen – Christopher bliver dommer

Del

Efter TV2’s overtagelse af X Factor, har rygterne svirret om, hvem der skal udgøre næste sæsons dommertrio. Spilleselskabet NordicBet spår, at Christopher bliver nyt ansigt i dommerpanelet.

En elleve sæsoner lang æra slutter næste år, når TV2 overtager X Factor-konceptet fra Danmarks Radio. Og når TV2 blænder op for næste udgave af X Factor, kan det meget vel blive med mindst ét nyt ansigt i de tre dommerstole. Spilleselskabet NordicBet har nemlig offentliggjort oddsene på, hvem der skal agere dommer i TV2’s fortolkning af X Factor.

Ifølge NordicBets odds er hele Danmarks kæledægge Christopher blandt de tre største favoritter, til at blive ny X Factor-dommer. Christopher giver i skrivende stund 5,50 gange pengene igen, hvis han sætter sig i næste sæsons dommerstol. De to største favoritter er de nuværende dommere Thomas Blachman og Remee i odds 2,50 og 4. Blandt langskuddene finder man blandt andre de to medlemmer af Nik og Jay i odds 30.

”Dommerne er i høj grad blevet en mere afgørende faktor for programmets succes end deltagernes talent. Og her vil Christopher med sin brede appel være et scoop for TV2. Der er næppe andre, der både kan lokke det unge publikum til skærmen, og på samme tid gøre knæene bløde hos enhver svigermor i kongeriget. Samtidig trænger dommertrioen til noget ungt blod, og TV2 kan gøre klogt i at skifte ud på dommerpladserne for at sætte sit eget præg på konceptet”, siger Thomas Holm, pressechef hos NordicBet og fortsætter:

”Det sikre kort er at lokke Blachman med over. Blachman er blevet ikonisk for X Factor, og hans deltagelse kan sikre, at i hvert fald første sæson på TV2 bliver en seersucces. Det kan dog være overdragelsen til TV2, der kan holde Blachman fra at fortsætte. Et kommercielt skifte er næppe noget, der stemmer overens med Blachmans selvopfattelse. På trods af dette, anser vi dog stadig chancerne for hans fortsættelse som ganske gode. ”, afslutter Thomas Holm.

Hvem bliver X Factor-dommer på TV2?

Thomas Blachman           2,50
Remee                             4,00
Christopher                        5,50
Sanne Salomonsen           6,00
Wafande                             8,00
Joey Moe                            10,00
Oh Land                               10,00
Sys Bjerre                            10,00
Anne Linnet                       12,00
Lis Sørensen                       12,00
Lina Rafn                             12,00

Rasmus Nøhr                      15,00

Søs Fenger                          15,00
Søren Rasted                      20,00
Burhan G                             20,00
Ida Corr                                20,00
Mads Langer                       25,00
Mette Lindberg                    25,00
Marie Key                            25,00
Aura                                     25,00
René Dif                               25,00

Find spillet under - TV Begivenheder - Danmark - X-Factor Danmark

Billeder

Information om NordicBet Danmark

NordicBet Danmark
NordicBet Danmark
Experience Centre, Ta’ Xbiex Seafront
XBX1027 Malta

+4526708566http://www.nordicbet.dk

Følg pressemeddelelser fra NordicBet Danmark

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra NordicBet Danmark

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum