NordicBet

Bookmaker: Tæt kapløb om fynske borgmesterposter

Del

Der er lagt op til en gyser af en valgaften i de fynske kommuner. Sådan lyder vurderingen fra NordicBet, hvis odds melder om tæt på dødt løb om borgmesterposten i både Assens og Kerteminde.

Med under to uger til kommunalvalget er valgkampen så småt på vej ind i sin afgørende fase. Og skal man tro spilleselskabet NordicBet kan spidskandidaterne i både Assens og Kerteminde godt forberede sig på, at kampen om borgmesterkæden skal afgøres ved sidste stemmeseddel.

Ifølge bookmakerens odds er der tæt på dødt løb i Kerteminde, hvor Socialdemokraternes spidskandidat Kasper Ejsing Olesen er smal favorit til at afsætte den siddende Venstre-borgmester Hans Luunbjerg. Formår Ejsing Olesen af afsætte Luunbjerg forrentes indskuddet 2,20 gange igen, mens et genvalg til Luunbjerg står i odds 2,30.

”Det er lidt af en broget flok, der stiller til valg i Kerteminde. De tidligere stemmeslugere er ikke længere på stemmesedlen, mens Borgerlisten er sprængt til atomer, hvilket åbner spillepladen markant. Historisk set er Socialdemokraterne det største parti i kommunen, hvilket tipper vægtskålen til Ejsing Olesens fordel mod Luunbjerg, der kom til magten efter en genistreg af en studehandel i 2013,” siger Thomas Holm, pressechef hos NordicBet.

Kaster man blikket på NordicBets odds i Assens Kommune bliver valgkampen et tremandsræs. Den siddende Venstre-borgmester Søren Steen Andersen er smal favorit i odds 2,40, tæt forfulgt af DF’eren Jens Henrik Thulesen Dahl i odds 2,50, mens Charlotte Vincent er tredjebedste bud i odds 2,90.

”Dansk Folkeparti får i Assens igen den afgørende rolle i forhold til at pege på om borgmesteren skal hedde Vincent eller Andersen. Men med lidt vind i sejlene til velkendte Thulesen Dahl, kan vi ikke udelukke, at en mand med hans profil i stedet vil pege på sig selv som Assens nye borgmester”, afslutter Thomas Holm.

I Odense Kommune ser spændingen dog ud til at være gået af ballonen. Peter Rahbæk Juel er storfavorit til at fortsætte i posten til odds 1,15.

Hvem bliver borgmester i Assens Kommune?
Søren Steen Andersen (V)                           2,40
Jens Henrik Thulesen Dahl (O)                    2,50
Charlotte Vincent (A)                                    2,90
Anden kandidat                                          35,00

Hvem bliver borgmester i Kerteminde Kommune?
Kasper Ejsing Olesen (A)                             2,20
Hans Luunbjerg (V)                                      2,30
Klavs Norup Lauridsen (C)                           5,50
Dorte Kempf (L)                                           11,00
Anden kandidat                                           35,00

Hvem bliver borgmester i Odense Kommune?
Peter Rahbæk Juel (A)                                 1,15
Jane Jegind (V)                                             5,50
Anden kandidat                                           15,00

Find spillet på www.nordicbet.dk under Kommunalvalg 2017 - Danmark

Kontakter

Billeder

Links

Information om NordicBet

NordicBet
NordicBet
Flæsketorvet 26-28, 1. sal
1711 København V

+4526708566http://www.nordicbet.dk

Følg pressemeddelelser fra NordicBet

Skriv dig op her og modtag pressemeddelelser på mail. Indtast din mail, klik på abonner og følg instruktionerne i den udsendte mail.

Flere pressemeddelelser fra NordicBet

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter, og finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum