NordicBet

Bookmaker: Sprudlende Danmark går videre fra VM’s gruppespil

Del

Gårsdagens spektakulære VM-kvalifikation med 5-1 sejren over Irland har sendt Fodbolddanmark på den anden ende. VM-euforien har også nået NordicBet, der allerede har spådommen klar: Danmark går videre fra VM’s gruppespil.

Et hattrick af en sprudlende Christian Eriksen og en rundbarbering af Irland på 5-1 sendte i går Danmark i ren fodboldekstase. Danmark er klar til sin femte VM-slutrunde, og modsat den skuffende slutrunde i 2010 kan de danske roligans, ifølge spilleselskabet NordicBet, godt pakke en ekstra rød-hvid klaphat inden afgang mod Rusland.

Selvom Danmark med al sandsynlighed lander i tredje seedningslag afslører NordicBets dugfriske VM-odds nemlig, at chancerne for dansk avancement fra gruppespillet er 52 procent. Formår Eriksen & Co. at kvalificere sig til 1/8-finalerne kvitterer NordicBet med beskedne odds 1,75, mens et tidligt exit står i odds 1,90.

”Som roligan er det selvfølgelig tæt på umuligt at få armene ned efter en fantastisk aften i Dublin. Men selv uden de rød-hvide briller vurderer vi, at de danske chancer for en 1/8-finale er ret sandsynlige alt afhængig af lodtrækningsheldet. Selvom der er flere verdensklassenationer med til VM, ligner Danmark et hold, man for alt i verden vil undgå at hive op af hatten fra tredje seedningslag”, siger Thomas Holm, pressechef hos NordicBet.

Selvom NordicBet forholder sig optimistiske på landsholdets vegne, synes en gentagelse af VM-kvartfinalen fra 1998 ikke overvejende sandsynlig. Dansk kvartfinaledeltagelse betaler indskuddet 4,50 gange igen, mens en semifinale står i odds 12. En fuldbyrdet chokslutrunde og dansk finaledeltagelse giver hele 35 gange pengene igen.

”Går vi videre fra det indledende gruppespil, vil det med al sandsynlighed bliver som toer i puljen. Modstanderen i en eventuel 1/8-finale vil typisk være fra første seedningslag, hvor der er et par frygtindgydende hold som Tyskland, Frankrig og Brasilien iblandt, hvorfor det nok vil blive vores endestation. Dog tæller første seedningslag også Polen, der tidligere har fået ørerne i den danske maskine. I det tilfælde vil en kvartfinale absolut ikke være utopi", afslutter Holm.

Danmarks modstandere til VM skal findes ved lodtrækning den 1. december.

Går Danmark videre fra VM’s gruppespil?
JA                      1,75
NEJ                    1,90

Kommer Danmark i VM-kvartfinalen?
JA                      4,50

Kommer Danmark i VM-semifinalen?
JA                      12,00

Kommer Danmark i VM-finalen?
JA                      35,00

Find spillet på www.nordicbet.dk under Fodbold – VM - Turneringsvæddemål

Kontakter

Billeder

Links

Information om NordicBet

NordicBet
NordicBet
Flæsketorvet 26-28, 1. sal
1711 København V

+4526708566http://www.nordicbet.dk

Følg pressemeddelelser fra NordicBet

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra NordicBet

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum