NordicBet

Bookmaker: Sommeren kommer om en måned

Del

En kølig påske kan ikke tage pippet fra den danske sommer. Sådan lyder vurderingen fra NordicBet, der giver odds 2,25 for, at årets første sommerdag indtræffer mellem 16. og 31. maj.

Vejret stjal overskrifterne i en påske, der var præget af kølige temperaturer og sågar snebyger. Der er dog ingen grund til at frygte, at sommeren bliver forsinket. Sådan lyder meldingen fra NordicBet, der har kværnet vejrdata og sat odds på, hvornår årets første sommerdag indtræffer.

Skal man tro oddsene, er der cirka en måned til, at bikinien skal ud af skabet. Spilleselskabet betaler pengene beskedne 2,25 igen, hvis årets første sommerdag indtræffer mellem 16. og 31. maj. Hører man til pessimisterne, er der til gengæld odds 100 at hente på, at sommeren først kommer i august.

”Når vi kigger på vejrdataene, så falder årets første sommerdag statistisk set omkring den 20. maj. Men der er store udsving. Sidste år ankom sommeren allerede 8. maj, og andre år er den kommet så sent som 30. juli”, siger NordicBets pressechef Thomas Holm.

I afgørelsen af væddemålet læner NordicBet sig op af Dansk Meteorologisk Institut. Her defineres en sommerdag ved, at temperaturen mindst et sted i landet runder 25 grader.

Hvornår indtræffer årets første sommerdag i Danmark?

16.-31. maj                   2,25
1.-15. juni                      3,00
1.-15. maj                     3,75
16.-30. juni                    7,50
April                               15
Juli                                15
August                          100
 

Find spillet på www.nordicbet.dk under Vejret – Danmark - Vejret

Kontakter

Thomas Holm, pressechef hos NordicBet
Mail: thomas.holm@betssongroup.com
Telefon: 26 77 85 66

Billeder

Links

Information om NordicBet

NordicBet
NordicBet
Flæsketorvet 26-28, 1. sal
1711 København V

+4526708566http://www.nordicbet.dk

Følg pressemeddelelser fra NordicBet

Skriv dig op her og modtag pressemeddelelser på mail. Indtast din mail, klik på abonner og følg instruktionerne i den udsendte mail.

Flere pressemeddelelser fra NordicBet

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter, og finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum