NordicBet Danmark

Bookmaker: Sigmund er ny X Factor-favorit

Del

Ovenpå fredagens liveshow har spilleselskabet NordicBet opdateret sine X Factor-odds. Sigmund er ny favorit til sejren, mens én af forhåndsfavoritterne Vita ikke overlever denne uges farezone.

Udskilningsløbet i X Factor spidser nu for alvor til, hvor kun fem deltagere står tilbage med chancen for at vinde DR’s sidste og endelige udgave af showet. Og selvom årets X Factor indtil videre har været en forudsigelig affære, har spilleselskabet NordicBet efter fredagens liveshows alligevel fundet anledning til at vende op og ned på vinderoddsene.

I odds 3,00 er Sigmund nemlig ny mand i førertrøjen, selvom han blot var en af bookmakerens outsidere i odds 8,00 inden starten på årets liveshows. Sigmund er tæt forfulgt af Jamie Talbot og Place on Earth, der står i henholdsvis odds 3,25 og 3,50. En sejr til Rasmus står i odds 10, mens én af NordicBets forhåndsfavoritter Vita nærmer sig et overraskende exit. Chancerne for en sejr til Vita er gået fra odds 3,15 til tårnhøje odds 50. 

”Sigmund er indbegrebet af X Factor. Med hans flirten med folkene hjemme i stuerne tilfører han et element til X Factor, som de andre deltagere ikke formår. Place on Earth og Jamie Talbot er utvivlsomt dygtigere musikere, men de mangler det mod og den historie, som seerne for alvor har forelsket sig i hos Sigmund”, siger Thomas Holm, pressechef hos NordicBet og fortsætter:

”Vi så det allerede sidste år, da Morten Nørgaard vandt. Han var heller ikke den dygtigste sanger i feltet. Men han havde en charme og udstråling, der favnede hele familien Danmark. Det er det samme, vi ser i Sigmund.”

Hvem vinder X Factor 2018?
Sigmund                        3,00
Jamie Talbot                  3,25
Place on Earth               3,50
Rasmus                       10,00
Vita                              50,00

Hvem stemmes ud 23/03?

Vita                              1,15
Rasmus                       5,50
Sigmund                      25,00
Jamie Talbot                35,00
Place on Earth             50,00

Find spillet på www.nordicbet.dk under TV Begivenheder – Danmark – X Factor Danmark

Kontakter

Thomas Holm, pressechef hos NordicBet
Telefon: 26 77 85 66
Mail: thomas.holm@betssongroup.com

Billeder

Links

Information om NordicBet Danmark

NordicBet Danmark
NordicBet Danmark
Experience Centre, Ta’ Xbiex Seafront
XBX1027 Malta

+4526708566http://www.nordicbet.dk

Følg pressemeddelelser fra NordicBet Danmark

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra NordicBet Danmark

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum