NordicBet

Bookmaker: Lewis og Moss stryger direkte i NFL’s Hall of Fame

Del

De tidligere NFL-superstjerner Ray Lewis og Randy Moss indlemmelse i Hall of Fame i 2018 er så sikkert som amen i kirken, mens Brian Urlacher er outsider. Sådan lyder vurderingen fra NordicBet.

Få spillere i NFL har kunne få modstandernes running backs til at ryste i udstyret som Baltimore Ravens’ hårdtslående linebacker Ray Lewis. Ført an af Ray Lewis’ stod Baltimore Ravens’ forsvar nemlig for den ene rekordsættende præstation efter den anden henover et helt årti. Og med to Super Bowl-titler på CV’et samt tretten Pro Bowl-deltagelser vurderer spilleselskabet NordicBet da også, at Lewis er selvskrevet til indtrædelse i Hall of Fame 2018.

Indlemmes Ray Lewis i Hall of Fame 2018 forrentes indskuddet nemlig  med uhyre lave 1,01 gange igen. Den akrobatiske wide receiver Randy Moss er næste mand i opløbet til odds 1,20, mens blandt andre Bears-legenden Brian Urlacher må tage plads i køen bag de to storfavoritter i odds 3,33.

”Ray Lewis er om nogen så stensikker en Hall of Famer som man kan tænke sig. Lewis er måske den mest indflydelsesrige forsvarsspiller, der nogensinde har spillet i ligaen. Med Lewis i spidsen blev Ravens’ forsvaret nemlig indbegrebet af NFL’s ordsprog ’Offense sells tickets, defense wins championships’. Som vores odds afspejler, er vi overbeviste om at Lewis kan iklæde sig en guldjakke i 2018”, siger NordicBets pressechef Thomas Holm og fortsætter:

”Det samme kan man sige om Randy Moss. Moss er muligvis den bedste atlet NFL nogensinde kommer til at se, og hans 156 touchdowns er kun overgået af Jerry Rice. Så selvom det er Moss’ første nominering vurderer vi, at Moss udødeliggøres i NFL-regi allerede i 2018”.

Hvem bliver optaget i NFL’s Hall of Fame 2018?
Ray Lewis                     1,01
Randy Moss                  1,20
Brian Urlacher               3,33
Ronde Barber               9,00
Richard Seymour         9,00
Steve Hutchinson        19,00

Find spillet på www.nordicbet.dk under Amerikansk Fodbold - NFL

Kontakter

Thomas Holm, pressechef hos NordicBet
Mail: thomas.holm@betssongroup.com
Telefon: 26 77 85 66

Billeder

Links

Information om NordicBet

NordicBet
NordicBet
Flæsketorvet 26-28, 1. sal
1711 København V

+4526708566http://www.nordicbet.dk

Følg pressemeddelelser fra NordicBet

Skriv dig op her og modtag pressemeddelelser på mail. Indtast din mail, klik på abonner og følg instruktionerne i den udsendte mail.

Flere pressemeddelelser fra NordicBet

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter, og finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum