NordicBet

Bookmaker klager til DR: Vil have Blachman ud af X Factor

Del

Spilleselskabet NordicBet har klaget til DR over Thomas Blachman. Argumentet lyder, at den skaldede jazzmester prioriterer de musikalske evner over klassiske X Factor-dyder som uforudsigelighed og originalitet.

Da gårsdagens X Factor-finale løb over skærmen havde spillerne for flere uger siden forudset udfaldet. Uge efter uge har den deltager, der har modtaget størst kritik af Thomas Blachman, nemlig været den næste i rækken til at forlade showet. Ifølge spilleselskabet NordicBet bør det medføre dramatiske konsekvenser for næste års program.

”Blachmans fokus på hvem, der lige synger bedst på dagen, frem for hvem, der har mest ’X Factor’ har været ren heksejagt. En fyr som Mike havde vi gerne set fortsætte meget længere. Han var utrolig charmerende. Og så var der nærmest ingen af vores kunder, der havde spillet på ham”, siger NordicBets pressechef Thomas Holm og fortsætter:

”Vi har derfor indgivet en officiel klage til DR. Blachman skal ud af X Factor.”

X Factor var en dårlig forretning
Årets X Factor har været en stor underskudsforretning for spilleselskabet, da spillerne gang på gang har formået at forudsige, hvem der røg ud. Ifølge NordicBet har dette dog intet at gøre med utilfredsheden over Blachman.

”Vi har svært ved at se, hvordan en licensfinansieret tv-station kan retfærdiggøre at stille en platform til rådighed for en mand, der er så besat af, at folk skal synge rent. Der er jo ingen af nutidens musikere, der synger rent. Kig på Lukas Graham, det er bare fire almindelige fyre i genbrugstøj, og de har da klaret sig godt”, lyder konstateringen fra Thomas Holm.

NordicBet forventer, at DR hurtigt tager stilling til klagen. Selskabet er også klar med et bud på, hvem der kan afløse Thomas Blachman i dommerpanelet:

”Jim Lyngvild er helt oplagt. Han er meget verbal og virker til at vide rigtig meget om utrolig mange ting. Er sikker på, at han vil kunne tilføre showet noget X Factor”, afslutter Holm.

Kontakter

Billeder

Links

Information om NordicBet

NordicBet
NordicBet
Flæsketorvet 26-28, 1. sal
1711 København V

+4526708566http://www.nordicbet.dk

Følg pressemeddelelser fra NordicBet

Skriv dig op her og modtag pressemeddelelser på mail. Indtast din mail, klik på abonner og følg instruktionerne i den udsendte mail.

Flere pressemeddelelser fra NordicBet

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter, og finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum