NordicBet Danmark

Bookmaker: 37 procent chance for to Michelinstjerner til Restaurant Frederikshøj

Del

Restaurant Frederikshøj i Aarhus og køkkenchefen Wassim Hallal har gode chancer for at rykke en klasse op i gastronomiens absolutte elite. Helt præcist vurderer NordicBet, at der er 37,5 procent chance for to Michelinstjerner.

Som hjemby for hele fire Michelin-stjerner er Aarhus efterhånden blevet lidt af et gastronomisk paradis. Og skal man tro spilleselskabet NordicBet, kan en femte være på vej. Der er nemlig for alvor lagt i kakkelovnen til, at Restaurant Frederikshøj tildeles sin længe ventede stjerne nummer to.

I skrivende stund giver NordicBet odds 2,35 på, hvis køkkenchef Wassim Hallal belønnes med hele to af de eftertragtede stjerner. En fastholdelse af den nuværende ene stjerne betaler pengene 1,50 gange tilbage.

”Det er efterhånden den samme smøre, vi siger hvert år omkring Frederikshøj. Der er ingen tvivl om, at Wassim Hallals mesterlige niveau fortjener to stjerner. Grunden til at vi er påpasselige, er at Michelindommerne er stokkonservative og kræver, at man konsekvent leverer varen over en årrække. Nu har de set stedet an i over tre år, så vi vurderer, at der er rimelige muligheder for, at det ender med velfortjente to stjerner”, siger Thomas Holm, pressechef hos NordicBet.

Den franske spiseguide offentliggør de nordiske Michelinstjerner mandag den 19. februar.

Hvor mange stjerner får Restaurant Frederikshøj?
1 stjerne         1,50
2 stjerner       2,35
3 stjerner       25,00

Find spillet på www.nordicbet.dk under Gastronomi – Danmark - Michelin

Kontakter

Links

Information om NordicBet Danmark

NordicBet Danmark
NordicBet Danmark
Experience Centre, Ta’ Xbiex Seafront
XBX1027 Malta

+4526708566http://www.nordicbet.dk

Følg pressemeddelelser fra NordicBet Danmark

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra NordicBet Danmark

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum