NordicBet

Bookmaker: 23 procent chance for abdicering under nytårstale

Del

Årets nytårstale kan blive en begivenhed, der går ned i historien. NordicBet vurderer, at der er hele 23 procent sandsynlighed for, at H.K.H Dronning Margrethe benytter talen til at abdicere.

Det er aldrig sket, at en dansk monark er abdiceret frivilligt. Skal man tro spilleselskabet NordicBet, er der dog en vis sandsynlighed for lige netop dette scenarie, når H.K.H. Dronning Margrethe toner frem på skærmen Nytårsaftensdag klokken 18.

I skrivende stund betaler NordicBet pengene beskedne fire gange igen, hvis dronningen abdicerer under talen, og de første indskud er allerede begyndt at rulle ind.

”Odds 4 er et ganske beskedent odds, når man tænker på, at en dansk monark aldrig er abdiceret. Men vi mener faktisk, sandsynligheden er til stede, og vi kan se, at flere af vores kunder er enige i den betragtning”, siger NordicBets pressechef Thomas Holm og fortsætter:

”Der er en del ting, som taler for, at dronningen vil abdicere. Kronprins Frederik fylder 50 år i 2018 og virker klar til at overtage embedet. Samtidig er der formentlig ingen, der vil bebrejde dronningen, hvis hun ønsker at tilbringe mere tid ved sin mands side, efter han er blevet syg.”

Abdicerer Dronning Margrethe under årets nytårstale?

JA                           4,00

Nævner Dronning Margrethe følgende ord under nytårstalen?

Abdicere                             5,00

Prins Joachim                     2,00

Prinsgemalen                      5,00

Kronprins Frederik               6,00

Kronprinsesse Mary             6,00

Kongehuset                          4,50

Find flere spilmuligheder på www.nordicbet.dk under Specielle markeder – Danmark – Dronningens Nytårstale

Billeder

Information om NordicBet

NordicBet
NordicBet
Flæsketorvet 26-28, 1. sal
1711 København V

+4526708566http://www.nordicbet.dk

Følg pressemeddelelser fra NordicBet

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra NordicBet

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum