Booking.com

Booking.com sætter fokus på det ypperste i rejsebranchen med Traveller Review Awards 2020

Del

Traveller Review Awards anerkender partnere der yder en fantastisk service indenfor transport og overnatningssteder, med alt fra riader til lejebiler, og fremhæver verdens mest indbydende steder.

KØBENHAVN – 14. JANUAR 2020 – Booking.com, platformen der gør det nemmere for alle at opleve verden, har i dag offentliggjort vinderne af deres Traveller Review Awards 2020, hvor næsten en million (984.176) priser bliver uddelt til 220 lande og områder. Foruden deres brede udvalg af overnatningspartnere giver Booking.com også i denne ottende udgave af deres årlige uddeling for første gang priser til deres transportpartnere. Priserne er en anerkendelse af partnernes utrolige gæstfrihed når de sørger for en exceptionel oplevelse til brugerne der booker et ophold, en lejebil eller en lufthavnstaxa.

I rigtig mange lande ydes der år efter år en fantastisk service, og i 2020 er landene med flest vindere Italien (130.161), Spanien (66.071), Frankrig (61.492), Tyskland (49.777), Kroatien (42.563), USA (42.112), Storbritannien (41.848) Polen (36.761), Rusland (36.040) og Grækenland (33.054).

“Med næsten en million priser til overnatnings- og transportudbydere er jeg glad for at kunne præsentere vinderne af årets Traveller Review Awards. Disse partnere hjælper os med en problemfri rejseoplevelse,” siger Arjan Dijk, SVP og Chief Marketing Offer hos Booking.com. “Vores mission er at gøre det nemmere for alle at opleve verden, og derfor er vi stolte af at have et rekordhøjt antal partnere på tværs af rejsebranchen som konsekvent får rigtig gode anmeldelser og er med til at repræsentere det ypperste indenfor gæstfrihed i hele verden.”

Verdens mest indbydende steder i 2020 
Fra en landlig irsk by med adgang til Aranøerne til et vidstrakt netværk af forhistoriske grotter i Sydøstasien – verdens mest indbydende steder* viser vejen hvad angår fantastiske oplevelser for de besøgende. Det er værd at bemærke at Göreme (Tyrkiet) for andet år i træk bevarer sin plads som det mest indbydende sted i verden efterfulgt af Tatranská Lomnica (Slovakiet), Phong Nha (Vietnam), Kobarid (Slovenien), Cochem (Tyskland), Doolin (Irland), Taitung (Taiwan), Schenna (Italien), Monte Verde (Brasilien) og Lake Tekapo (New Zealand) – endnu en vinder for andet år i træk.

Klik her for at læse mere om disse fantastiske rejsemål.

Lejligheder tilfredsstiller og overgår stadig gæsternes forventninger 
I år er der fortsat en fantastisk vækst i antallet af priser der går til lejligheder, som endnu en gang er den overnatningstype der ligger øverst på listen og udgør næsten 40% af de prisvindende overnatningssteder i 2020. For tredje år i træk er fire ud af de fem mest prisvindende overnatningstyper alternative overnatningssteder: Lejligheder (380.936), hoteller (179.869), pensionater (94.162), feriehuse (82.241) og bed & breakfast-steder (75.875). I Danmark er følgende boligtyper tildelt toppriser: Lejligheder (590), Bed and Breakfast (450), Hotel (366), feriehuse (221), pensionater (129)

Selvom hoteller endnu en gang kommer ind på en andenplads indenfor typer af overnatningssted med flest priser, er tre fjerdedele (75%) af alle de prisvindende overnatningssteder enten huse, lejligheder eller andre unikke steder at overnatte, der rummer alt fra igloer og både til private indkvarteringssteder og landsteder. I en nyere undersøgelse fra Booking.com blandt mere end 22.000 rejsende har man fundet ud af at næsten to femtedele (39%) af globale rejsende foretrækker at bo i et feriehus eller en lejlighed fremfor på et hotel, og derfor er Booking.com stolte af at kunne tilbyde så mange unikke overnatningssteder med så høj gæstfrihed.

Transportudbydere tildeles for første gang nogensinde Traveller Review Awards 
I mange år har Booking.com haft fokus på at skabe ukomplicerede overnatningsoplevelser for rejsende, men der er meget mere ved et ophold end overnatningsstedet. Uanset om du som rejsende har lyst til at udforske et helt land, tage til stranden, bevæge dig rundt i storbyen eller bare vil hjem, hjælper Booking.coms transporttjenester med at få det til at ske. Derfor har Booking.com for første gange nogensinde uddelt Traveller Review Awards til samarbejdspartnere som biludlejere og lufthavnstaxaer for at sikre at rejsende får den bedst mulige oplevelse, uanset hvilke behov de måtte have for transport.

I år er der blevet tildelt priser til 2.931 afhentningssteder blandt Booking.coms udbud af biludlejere, som spænder over 160 lande og områder. De bilafhentningssteder der på globalt plan har fået flest priser, er Alghero Lufthavn i Italien (13), Menorca Lufthavn i Spanien (12), Krakow Lufthavn i Polen (12), Adelaide Lufthavn i Australien (12), Christchurch Lufthavn i New Zealand (12), Stuttgart Lufthavn i Tyskland (11), Paphos Lufthavn i Cypern (11), Cairns Lufthavn i Australien (11), Budapest Lufthavn i Ungarn (11) og Gold Coast Lufthavn i Australien (11).

Lufthavns-taxaer, der findes på over 750 destinationer globalt, anerkendes også for deres fremragende service for første gang nogensinde, med 2.114 chauffører på tværs af 27 udbydere, der vandt Traveller Review Awards.

De mest indbydende steder i Danmark:

Placering

By

 

Placering

By

 1.

Aarhus

   6.

Esbjerg

 2.

Odense

   7.

Stege

 3.

København

   8.

Fåborg

 4.

Skagen

   9.

Allinge

 5.

Kerteminde

   10.

Neksø 


Et udvalg af fantastiske overnatningssteder der fik en pris i 2020 i
Danmark (totalt 2182 overnatningssteder):

Placering

Overnatningssted

Link til overnatningssted

 1.

Kunstart20, Saltum

https://www.booking.com/hotel/dk/kunstart20

 2.

B&B Villa Filsø, Tim

https://www.booking.com/hotel/dk/bb-villa-filso

 3.

Langø Overnatning, Langø

https://www.booking.com/hotel/dk/lango-overnatning

 4.

Dyssegaard B&B, Skallerup

https://www.booking.com/hotel/dk/dyssegaard-b-amp-b

 5.

Engbo, Ringkøbing

https://www.booking.com/hotel/dk/engbo

 6.

Lustrup Farmhouse, Ribe

https://www.booking.com/hotel/dk/lustrup-farmhouse

 7.

Peder Dovns Slippe, Ribe

https://www.booking.com/hotel/dk/peder-dovns-slippe

 8.

Porshus Ferielejlighed, Sundstrup

https://www.booking.com/hotel/dk/porshus-ferielejlighed

 9.

Fly B&B, Skive

https://www.booking.com/hotel/dk/fly-b-amp-b

 10.

Rødkærgård Bed&Breakfast, Kerteminde

https://www.booking.com/hotel/dk/rodkaergard-bed-amp-breakfast

 11.

Lillevang Apartments, Billund

https://www.booking.com/hotel/dk/lillevang

 12.

Hørhavegården B&B, Højbjerg

https://www.booking.com/hotel/dk/horhavegarden-b-amp-b

 13.

Bolding Apartments, Hejnsvig

https://www.booking.com/hotel/dk/bolding-apartments

 14.

B&B Vesterhede, Hejnsvig

https://www.booking.com/hotel/dk/bed-amp-breakfast-vesterhede

 15.

Kathrines Bed & Breakfast, Svendborg

https://www.booking.com/hotel/dk/kathrines-bed-and-breakfast

Note til redaktører:

For at blive tildelt en pris skal overnatningssteder og biludlejere i gennemsnit have en anmeldelseskarakter på mindst 8,0 (ud af 10) og minimum 5 anmeldelser d. 31. oktober 2019 kl. 23.59 (CET). For at blive tildelt en pris skal lufthavnstaxaer have en anmeldelseskarakter på mindst 4,5 (ud af 5) og have gennemført 2.000 ture d. 31. oktober 2019 kl. 23.59 (CET). Det er kun kunder der har gennemført et ophold på et overnatningssted eller har lejet en bil, der kan skrive en anmeldelse på Booking.com. Ingen af disse anmeldelser bliver redigeret eller tilpasset på nogen måde. Rejsende kan bruge dem til at få en pålidelig beretning om de rejsendes reelle oplevelser af ethvert overnatningssted eller enhver transportydelse på Booking.com.

*Rejsemålene er blevet inddelt efter det samlede antal vindere af Traveller Review Award 2020 sammenlignet med det samlede antal kvalificerede overnatningssteder i byen (gælder kun overnatningssteder). Byerne skulle også have et antal vindere der lå over gennemsnittet for at komme med på denne liste (minimum 90 modtagere af prisen) og er blevet organiseret med bred geografisk dækning.

Nøgleord

Billeder

Information om Booking.com

Om Booking.com:

Booking.com blev grundlagt i 1996 i Amsterdam og er vokset fra at være en lille, hollandsk opstartsvirksomhed til en af verdens førende digitale rejsevirksomheder. En del af Booking Holdings Inc. (NASDAQ: BKNG). Booking.com investerer i teknologi der gør det nemmere at rejse. Booking.com har en mission om at gøre det nemmere for alle at opleve verden og forbinder nemt millioner af rejsende med uforglemmelige oplevelser, praktiske transportmuligheder og utrolige steder at overnatte – fra huse til hoteller og meget mere. Booking.com stiller også en platform til rådighed for entreprenører i rejse- og oplevelsesbranchen, store som små, som gør det muligt at nå ud til et globalt publikum og få deres virksomheder til at vokse. Booking.com findes på 43 sprog og tilbyder mere end 29 millioner registrerede overnatningsenheder, herunder mere end 6,2 millioner huse, lejligheder og andre unikke steder at overnatte. Booking.com tilbyder alt fra transport og spisesteder til seværdigheder, udflugter, begivenheder og aktiviteter over hele verden. Uanset hvor du vil hen og hvad du vil lave, gør Booking.com det nemt for dig og har desuden døgnåben kundeservice.

Følg os på Twitter og Instagram, synes godt om os på Facebook, og find de seneste nyheder og data på vores nyhedsside.

Følg pressemeddelelser fra Booking.com

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Booking.com

BOOKING.COM OFFENTLIGGØR HVORDAN SPORT HAR INDFLYDELSE PÅ FANSENES REJSEPRÆFERENCER I 202026.2.2020 10:15:00 CETPressemeddelelse

Med sommerens UEFA EURO 2020™ i sigte siger 31% af danskerne, at de hellere vil rejse for at se deres favorithold spille kamp i 2020 end at tage på familieferie. Globalt set er det næsten halvdelen (49%) af globale sportsfans, der ville vælge en rejse til en kamp fremfor familieferie. Mere end en fjerdedel (26%) af globale fans siger, at de ville bruge færre penge på en fødselsdagsgave til deres barn eller partner end de ville på at rejse til en større sportsbegivenhed. I Danmark vil kun 15% af de udspurgte bruge flere penge på en rejse end til gaver til partner eller børn. Booking.com kan fortælle om en stigning i søgninger på overnatningssteder i værtsbyerne for UEFA EURO 2020™, hvilket siger noget om, at fansene har et ønske om at være til stede ved begivenheder som denne. Søgninger på overnatningssteder i værtsbyerne under UEFA EURO 2020™ var 43% højere sammenlignet med samme periode sidste år. KØBENHAVN, 26. februar 2020 – Det kan blive et særdeles godt år for sportsinteresserede

Hertugen af Sussex lancerer Travalyst, et globalt initiativ for at fremme bæredygtige rejser3.9.2019 15:15:59 CESTPressemeddelelse

Amsterdam, Holland – 3. september 2019 – Hertugen af Sussex har annonceret et nyt globalt samarbejde der har til formål at forbedre bevaringen af naturen, beskytte miljøet og udvide den økonomiske udvikling i lokalsamfund ved at opfordre til bæredygtig turisme på tværs af rejsebranchen. Travalyst er sat i verden for at mobilisere rejsebranchen som en permanent katalysator der skal ændre måden vi alle sammen rejser på. Hans Kongelige Højhed står i spidsen for dette nye initiativ som er grundlagt sammen med førende tjenesteudbydere i rejseindustrien, Booking.com, Ctrip, Skyscanner, TripAdvisor og Visa. Formålet er at udforske og promovere løsninger der skal gøre det mere bæredygtigt at rejse. Tiltaget forener globale virksomheder der forbinder kunder og udbydere på rejsemarkedet som kan udnytte deres unikke position til at uddanne, skabe opmærksomhed og promovere positive forandringer. Dette nye samarbejde baner vejen for nye måder at rejse på og fremmer forandring for at hjælpe alle med