Booking.com

Booking.com sætter fokus på det ypperste i rejsebranchen med Traveller Review Awards 2020

Del

Traveller Review Awards anerkender partnere der yder en fantastisk service indenfor transport og overnatningssteder, med alt fra riader til lejebiler, og fremhæver verdens mest indbydende steder.

Hvis du ønsker tilladelse til at bruge billeder, bedes du kontakte Booking@aspekta.dk før du bruger dem på din egen platform.
Hvis du ønsker tilladelse til at bruge billeder, bedes du kontakte Booking@aspekta.dk før du bruger dem på din egen platform.

KØBENHAVN – 14. JANUAR 2020 – Booking.com, platformen der gør det nemmere for alle at opleve verden, har i dag offentliggjort vinderne af deres Traveller Review Awards 2020, hvor næsten en million (984.176) priser bliver uddelt til 220 lande og områder. Foruden deres brede udvalg af overnatningspartnere giver Booking.com også i denne ottende udgave af deres årlige uddeling for første gang priser til deres transportpartnere. Priserne er en anerkendelse af partnernes utrolige gæstfrihed når de sørger for en exceptionel oplevelse til brugerne der booker et ophold, en lejebil eller en lufthavnstaxa.

I rigtig mange lande ydes der år efter år en fantastisk service, og i 2020 er landene med flest vindere Italien (130.161), Spanien (66.071), Frankrig (61.492), Tyskland (49.777), Kroatien (42.563), USA (42.112), Storbritannien (41.848) Polen (36.761), Rusland (36.040) og Grækenland (33.054).

“Med næsten en million priser til overnatnings- og transportudbydere er jeg glad for at kunne præsentere vinderne af årets Traveller Review Awards. Disse partnere hjælper os med en problemfri rejseoplevelse,” siger Arjan Dijk, SVP og Chief Marketing Offer hos Booking.com. “Vores mission er at gøre det nemmere for alle at opleve verden, og derfor er vi stolte af at have et rekordhøjt antal partnere på tværs af rejsebranchen som konsekvent får rigtig gode anmeldelser og er med til at repræsentere det ypperste indenfor gæstfrihed i hele verden.”

Verdens mest indbydende steder i 2020 
Fra en landlig irsk by med adgang til Aranøerne til et vidstrakt netværk af forhistoriske grotter i Sydøstasien – verdens mest indbydende steder* viser vejen hvad angår fantastiske oplevelser for de besøgende. Det er værd at bemærke at Göreme (Tyrkiet) for andet år i træk bevarer sin plads som det mest indbydende sted i verden efterfulgt af Tatranská Lomnica (Slovakiet), Phong Nha (Vietnam), Kobarid (Slovenien), Cochem (Tyskland), Doolin (Irland), Taitung (Taiwan), Schenna (Italien), Monte Verde (Brasilien) og Lake Tekapo (New Zealand) – endnu en vinder for andet år i træk.

Klik her for at læse mere om disse fantastiske rejsemål.

Lejligheder tilfredsstiller og overgår stadig gæsternes forventninger 
I år er der fortsat en fantastisk vækst i antallet af priser der går til lejligheder, som endnu en gang er den overnatningstype der ligger øverst på listen og udgør næsten 40% af de prisvindende overnatningssteder i 2020. For tredje år i træk er fire ud af de fem mest prisvindende overnatningstyper alternative overnatningssteder: Lejligheder (380.936), hoteller (179.869), pensionater (94.162), feriehuse (82.241) og bed & breakfast-steder (75.875). I Danmark er følgende boligtyper tildelt toppriser: Lejligheder (590), Bed and Breakfast (450), Hotel (366), feriehuse (221), pensionater (129)

Selvom hoteller endnu en gang kommer ind på en andenplads indenfor typer af overnatningssted med flest priser, er tre fjerdedele (75%) af alle de prisvindende overnatningssteder enten huse, lejligheder eller andre unikke steder at overnatte, der rummer alt fra igloer og både til private indkvarteringssteder og landsteder. I en nyere undersøgelse fra Booking.com blandt mere end 22.000 rejsende har man fundet ud af at næsten to femtedele (39%) af globale rejsende foretrækker at bo i et feriehus eller en lejlighed fremfor på et hotel, og derfor er Booking.com stolte af at kunne tilbyde så mange unikke overnatningssteder med så høj gæstfrihed.

Transportudbydere tildeles for første gang nogensinde Traveller Review Awards 
I mange år har Booking.com haft fokus på at skabe ukomplicerede overnatningsoplevelser for rejsende, men der er meget mere ved et ophold end overnatningsstedet. Uanset om du som rejsende har lyst til at udforske et helt land, tage til stranden, bevæge dig rundt i storbyen eller bare vil hjem, hjælper Booking.coms transporttjenester med at få det til at ske. Derfor har Booking.com for første gange nogensinde uddelt Traveller Review Awards til samarbejdspartnere som biludlejere og lufthavnstaxaer for at sikre at rejsende får den bedst mulige oplevelse, uanset hvilke behov de måtte have for transport.

I år er der blevet tildelt priser til 2.931 afhentningssteder blandt Booking.coms udbud af biludlejere, som spænder over 160 lande og områder. De bilafhentningssteder der på globalt plan har fået flest priser, er Alghero Lufthavn i Italien (13), Menorca Lufthavn i Spanien (12), Krakow Lufthavn i Polen (12), Adelaide Lufthavn i Australien (12), Christchurch Lufthavn i New Zealand (12), Stuttgart Lufthavn i Tyskland (11), Paphos Lufthavn i Cypern (11), Cairns Lufthavn i Australien (11), Budapest Lufthavn i Ungarn (11) og Gold Coast Lufthavn i Australien (11).

Lufthavns-taxaer, der findes på over 750 destinationer globalt, anerkendes også for deres fremragende service for første gang nogensinde, med 2.114 chauffører på tværs af 27 udbydere, der vandt Traveller Review Awards.

De mest indbydende steder i Danmark:

Placering

By

 

Placering

By

 1.

Aarhus

   6.

Esbjerg

 2.

Odense

   7.

Stege

 3.

København

   8.

Fåborg

 4.

Skagen

   9.

Allinge

 5.

Kerteminde

   10.

Neksø 


Et udvalg af fantastiske overnatningssteder der fik en pris i 2020 i
Danmark (totalt 2182 overnatningssteder):

Placering

Overnatningssted

Link til overnatningssted

 1.

Kunstart20, Saltum

https://www.booking.com/hotel/dk/kunstart20

 2.

B&B Villa Filsø, Tim

https://www.booking.com/hotel/dk/bb-villa-filso

 3.

Langø Overnatning, Langø

https://www.booking.com/hotel/dk/lango-overnatning

 4.

Dyssegaard B&B, Skallerup

https://www.booking.com/hotel/dk/dyssegaard-b-amp-b

 5.

Engbo, Ringkøbing

https://www.booking.com/hotel/dk/engbo

 6.

Lustrup Farmhouse, Ribe

https://www.booking.com/hotel/dk/lustrup-farmhouse

 7.

Peder Dovns Slippe, Ribe

https://www.booking.com/hotel/dk/peder-dovns-slippe

 8.

Porshus Ferielejlighed, Sundstrup

https://www.booking.com/hotel/dk/porshus-ferielejlighed

 9.

Fly B&B, Skive

https://www.booking.com/hotel/dk/fly-b-amp-b

 10.

Rødkærgård Bed&Breakfast, Kerteminde

https://www.booking.com/hotel/dk/rodkaergard-bed-amp-breakfast

 11.

Lillevang Apartments, Billund

https://www.booking.com/hotel/dk/lillevang

 12.

Hørhavegården B&B, Højbjerg

https://www.booking.com/hotel/dk/horhavegarden-b-amp-b

 13.

Bolding Apartments, Hejnsvig

https://www.booking.com/hotel/dk/bolding-apartments

 14.

B&B Vesterhede, Hejnsvig

https://www.booking.com/hotel/dk/bed-amp-breakfast-vesterhede

 15.

Kathrines Bed & Breakfast, Svendborg

https://www.booking.com/hotel/dk/kathrines-bed-and-breakfast

Note til redaktører:

For at blive tildelt en pris skal overnatningssteder og biludlejere i gennemsnit have en anmeldelseskarakter på mindst 8,0 (ud af 10) og minimum 5 anmeldelser d. 31. oktober 2019 kl. 23.59 (CET). For at blive tildelt en pris skal lufthavnstaxaer have en anmeldelseskarakter på mindst 4,5 (ud af 5) og have gennemført 2.000 ture d. 31. oktober 2019 kl. 23.59 (CET). Det er kun kunder der har gennemført et ophold på et overnatningssted eller har lejet en bil, der kan skrive en anmeldelse på Booking.com. Ingen af disse anmeldelser bliver redigeret eller tilpasset på nogen måde. Rejsende kan bruge dem til at få en pålidelig beretning om de rejsendes reelle oplevelser af ethvert overnatningssted eller enhver transportydelse på Booking.com.

*Rejsemålene er blevet inddelt efter det samlede antal vindere af Traveller Review Award 2020 sammenlignet med det samlede antal kvalificerede overnatningssteder i byen (gælder kun overnatningssteder). Byerne skulle også have et antal vindere der lå over gennemsnittet for at komme med på denne liste (minimum 90 modtagere af prisen) og er blevet organiseret med bred geografisk dækning.

Nøgleord

Billeder

Hvis du ønsker tilladelse til at bruge billeder, bedes du kontakte Booking@aspekta.dk før du bruger dem på din egen platform.
Hvis du ønsker tilladelse til at bruge billeder, bedes du kontakte Booking@aspekta.dk før du bruger dem på din egen platform.
Download

Information om Booking.com

Om Booking.com:

Booking.com blev grundlagt i 1996 i Amsterdam og er vokset fra at være en lille, hollandsk opstartsvirksomhed til en af verdens førende digitale rejsevirksomheder. En del af Booking Holdings Inc. (NASDAQ: BKNG). Booking.com investerer i teknologi der gør det nemmere at rejse. Booking.com har en mission om at gøre det nemmere for alle at opleve verden og forbinder nemt millioner af rejsende med uforglemmelige oplevelser, praktiske transportmuligheder og utrolige steder at overnatte – fra huse til hoteller og meget mere. Booking.com stiller også en platform til rådighed for entreprenører i rejse- og oplevelsesbranchen, store som små, som gør det muligt at nå ud til et globalt publikum og få deres virksomheder til at vokse. Booking.com findes på 43 sprog og tilbyder mere end 29 millioner registrerede overnatningsenheder, herunder mere end 6,2 millioner huse, lejligheder og andre unikke steder at overnatte. Booking.com tilbyder alt fra transport og spisesteder til seværdigheder, udflugter, begivenheder og aktiviteter over hele verden. Uanset hvor du vil hen og hvad du vil lave, gør Booking.com det nemt for dig og har desuden døgnåben kundeservice.

Følg os på Twitter og Instagram, synes godt om os på Facebook, og find de seneste nyheder og data på vores nyhedsside.

Følg pressemeddelelser fra Booking.com

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Booking.com

To tredjedele af de danske fodboldfans vil hellere have at deres rivaler Tyskland vinder UEFA EURO 2020™, end at gå glip af deres næste ferie9.6.2021 10:40:00 CEST | Pressemeddelelse

En ny undersøgelse fra Booking.com, den officielle partner for UEFA EURO 2020™ for booking af overnatning og seværdigheder, viser at rivaliserende fans er på samme side når det handler om at prioritere deres ferie. Otte ud af ti (84%) danske fodboldsupportere planlægger at tage på ferie indenfor det næste år, såfremt det er sikkert. En undersøgelse forud for UEFA EURO 2020™ viser at de europæiske fans i langt højere grad er venner end fjender – tre ud af fem (61%) af de danske supportere siger at selvom de er modstandere på banen, er de venner når der fløjtes af. Næsten otte ud af ti af de danske fodboldsupportere (79%) er enige i at fodboldfans fra hele verden har langt flere ligheder end forskelle. KØBENHAVN, 9. JUNI 2021 – En nyundersøgelse om fællestræk blandt rivaliserende europæiske fodboldfans afslører at selv de mest dedikerede danske fodboldsupportere ikke ville gå glip af deres næste ferie, selv hvis det betød at deres største rivaler vandt UEFA EURO 2020™. Undersøgelsen er b

Booking.coms Sustainable Travel Report 2021 bekræfter at branchen og forbrugerne står ved et potentielt vendepunkt3.6.2021 13:00:00 CEST | Pressemeddelelse

Den seneste undersøgelse fra Booking.com viser at effekten af pandemien muligvis kan være det der gør at intentionerne om at rejse bæredygtigt ændrer sig til reelle handlinger 70% af de rejsende fra Danmark mener, at det er meget vigtigt at rejse bæredygtigt, og 48% siger at pandemien har fået dem til at ville rejse mere bæredygtigt i fremtiden 40% mener, at der i 2021 stadig ikke er nok bæredygtige rejsemuligheder, og 48% siger at de bliver irriterede hvis et overnatningssted forhindrer dem i at være bæredygtige, for eksempel ved ikke at tilbyde faciliteter til genbrug Selvom 3 ud af 4 overnatningssteder siger de har implementeret nogle bæredygtighedstiltag, er det kun en tredjedel der aktivt fortæller om deres tiltag til potentielle gæster For at øge synligheden af de mere bæredygtige overnatningsmuligheder, viser Booking.com nu bæredygtighedscertificeringer fra tredjeparter og oplysninger om mere end 30 forskellige effektive tiltag, der er blevet implementeret på flere tusinde overn

Douze points ... og gode gæsteanmeldelser: Booking.com løfter sløret for en alternativ pointtavle til Eurovision 202112.5.2021 11:00:00 CEST | Pressemeddelelse

Den unikke pointtavle ved navn "Tour-O-Vision" kombinerer gæsteanmeldelser og de seneste Eurovision-odds "Tour-O-Vision" forudsiger Italiens tredje sejr Booking.com dykker ned i forventede rivaliseringer og kigger nærmere på nogle overraskende stemmer landene imellem Nedtællingen til Eurovision 2021 er i gang! Efter næsten 2 år uden en hel uge med unikke sange, farverige optrædener og legendariske sceneshows (husker du for eksempel manden i et hamsterhjul eller klaveret med ild i?), er forventningerne høje. Konkurrencen spidser til efterhånden som bookmakerne afslører oddsene forud for finalen den 22. maj, og diskussionerne om hvem af de bekræftede deltagere der løber af med sejren, er i fuld gang. Tager man dette års bookmakeres resultater i betragtning, bliver det dog næppe Danmark i år... Mange fans vil nok satse på en af online-favoritterne som vinder, men Booking.com, der er officiel rejsepartner for Eurovision Song Contest 2021, har et trumfkort på hånden i forhold til pointtavle

Booking.com bliver officiel rejsepartner for Eurovision 202110.2.2021 11:00:00 CET | Pressemeddelelse

KØBENHAVN – 10. februar 2021 - Booking.com der er verdens førende digitale rejseplatform, har i dag offentliggjort et nyt samarbejde med European Broadcasting Union om at blive officiel rejsepartner for Eurovision 2021. Booking.com har en mission om at gøre det nemmere for alle at opleve verden, og med over 28 millioner overnatningsmuligheder fordelt på mere end 153.000 rejsemål i hele verden har de dedikeret sig til at hjælpe Eurovision-fans overalt med at få mest muligt ud af deres ophold. Når det igen er muligt at rejse, stræber Booking.com efter at hjælpe alle med at opdage nye steder – det gælder såvel rejsende, der har en drøm om at overvære et af Eurovisions legendariske liveshows, og dem der gerne vil opleve deres favoritkunstners land, kultur og traditioner. På samme måde som Eurovision har været med til at bruge musik til at inspirere og bryde barrierer gennem de sidste 65 år, kan det at rejse være med til at skabe en bedre forståelse og større accept. Derfor er Booking.com s