Lolland Kommune

Book formanden for Ældre- og Sundhedsudvalget for et møde

Del

Fra årsskiftet kan borgerne booke formand for Ældre- og Sundhedsudvalget Tom Larsen for et dialogmøde. Udvalgsformanden vil én gang om måneden tage rundt i kommunen for at møde borgere med noget på hjertet.

Tom Larsen fortæller om baggrunden for initiativet:

”Det handler om at stille sig til rådighed for alle de gode spørgsmål og idéer, der kan være til, hvorfor vi i kommunen nu gør det ene eller det andet – og også stå på mål for, hvorfor vi gør, som vi gør. Det gælder ikke mindst på ældre- og sundhedsområdet, som berører rigtig mange mennesker. Og så handler det også om at gøre afstanden mellem borger og kommune kortere. Jeg møder tit borgere, der synes, der er for langt til os politikere. Den afstand håber jeg at kunne gøre bare lidt kortere med mine dialogmøder”, siger Tom Larsen.

Tom Larsen starter den 14. januar på plejecentret Blomsterparken i Rødby fra kl. 15-17.00, inden turen går rundt til kommunens andre plejecentre. På møderne kan drøftes alle spørgsmål af almen interesse på ældre- og sundhedsområdet, og udvalgsformanden håber, mange vil benytte sig af muligheden til at tage området under kærlig behandling:

”Jeg kommer først og fremmest rundt for at lytte. Lytte til borgernes gode oplevelser, frustrationer, spørgsmål – og forhåbentligt også få gode idéer til, hvordan Lolland Kommune kan gøre det endnu bedre. Vi vil jo det samme, og rigtig tit er det borgerne selv i et område, som er de bedste til at vurdere, hvad der dur, og hvad der ikke dur. Det vil jeg meget gerne blive klogere på”, siger Tom Larsen.

Praktisk

Tom Larsen har til møderne følgeskab af ældre- og sundhedschef Anne Dorte Greve Madsen. Tid og sted for dialogmøderne i 2019 kan ses herunder og på lolland.dk/bookpolitikerne, ligesom de enkelte møder vil blive annonceret i kommunens annoncer i ugeaviserne.

Deltagelse er ikke begrænset til borgerne i det område, hvor dialogmødet finder sted. Uanset hvor i kommunen man bor, kan man bede om et møde for drøftelse af spørgsmål af almen interesse, men det er ikke muligt at sagsbehandle konkrete sager, f.eks. personsager.

For at undgå at folk skal sidde og vente unødigt og for at sikre en så god dialog som muligt, bedes man booke en tid om et møde senest tre hverdage før. Det gøres ved at:

  • Skrive en mail til strategiogdirektion@lolland.dk.
  • Sende et brev til Strategi- og Direktionssekretariatet, Jernbanegade 7, 4930 Maribo.
  • Ringe på tlf. 54 67 68 54.

Plan over Ældre- og Sundhedsudvalgsformandens dialogmøder i 2019

Møderne er planlagt afholdt én gang om måneden (med undtagelse af juli og august) fra kl. 15.00 til 17.00 på plejecentrene i kommunen. På møderne deltager formand for Ældre- og Sundhedsudvalget Tom Larsen og ældrechef Anne Dorte Greve Madsen.

Tidspunkt

14. januar

19. februar

11. marts

8. april

13. maj

11. juni

16. september

21. oktober

11. november

16. december

Sted

Blomsterparken i Rødby

Bøgelunden i Horslunde

Bøgevænget, Holeby

Skovcentret, Nakskov

Lykkesejecentret, Søllested

Margretecentret, Maribo

Rønnebærparken, Dannemare

Sandby Ældrecenter, Harpelunde

Stokkemarkecentret, Stokkemarke

Skolebakken, Nakskov

En oversigt over de planlagte møder og praktikken i forbindelse med tilmelding kan også ses lolland.dk/bookpolitiker. Her fremgår over, hvor og hvornår man kan lave aftale med borgmesteren, som også kan bookes.

Nøgleord

Kontakter

Tom LarsenFormand for Ældre- og Sundhedsudvalget

27 15 29 00

Information om Lolland Kommune

Lolland Kommune
Lolland Kommune
Jernbanegade 7
4930 Maribo

54 67 67 67http://www.lolland.dk/

Følg pressemeddelelser fra Lolland Kommune

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Lolland Kommune

Nu får Hestehoved sit eget strandtorv3.6.2019 09:58:36 CESTPressemeddelelse

Det yndede udflugtsmål Hestehoved får nu et løft med blandt andet etableringen af et strandtorv. Strandtorvet skal ligge nord for Restaurant Fjorden, belægges med træ og omkranses af strandbeplantning, der skaber læ og trækker naturen tættere på. Torvet giver mulighed for at opholde sig på et torv med læ, sidde bekvemt og nyde solnedgangen med Nakskov Fjord og den ikoniske badebro i forgrunden. Projektet går i gang i forsommeren 2019 og er det første led i en større udvikling af Hestehoved.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum