BoligPortal

BoligPortal kåret som Årets Praktikvirksomhed 2020

Del

Danmarks største lejeboligportal, BoligPortal, har fra start til slut givet praktikant, Patrik Melis, mulighed for at bidrage til at forbedre brugeroplevelsen. Det har sikret BoligPortal den fornemme titel som Årets Praktikvirksomhed 2020.

Patrik Melis var én af de mange studerende, der i løbet af foråret indstillede sin praktikvirksomhed til at vinde titlen som årets bedste praktikplads. Tirsdag d. 11. maj løb Danmarks største lejeboligportal, BoligPortal, med sejren. Juryen begrunder valget af BoligPortal og Patrik Melis med, at praktikforløbet ligger i top på alle parametre – både fagligt og socialt.

Fokus på brugeroplevelsen
Patrik Melis havde sin daglige arbejdsgang i produkt- og udviklingsafdelingen hos BoligPortal, hvor han var under vingerne af BoligPortals Product Manager og UX Designer Frederik Rømming. Patrik arbejdede blandt andet med at forbedre måden udlejere i Sverige administrerer og ser statistik for deres boligannoncer. Han brugte mange timer på at fordybe sig i brugeroplevelsen:

”Det bedste ved at være i praktik hos BoligPortal var, at jeg følte mig som en stor del af teamet fra starten af, og det er lykkedes mig at arbejde med mange forskellige projekter, hvor jeg har kunnet udvikle mine færdigheder inden for UX”, fortæller Patrik Melis, Multimediedesignstuderende på Erhvervsakademiet. 

Fra praktik til studiejob

BoligPortal kvitterede for indsatsen ved at tilbyde Patrik studiejob som UX Designer. Det er ikke første gang, at BoligPortal ansætter studerende efter praktikforløb:

”Vi har gode oplevelser med vores praktikprogram hos BoligPortal. Nogle af de studerende er blevet tilbudt job efter endt praktik. På den måde er vi altid åbne for muligheden for at fortsætte det gode samarbejde”, fortæller Anders Hyldborg, adm. direktør hos BoligPortal. 

  

BoligPortal tilbyder unikt praktikprogram

BoligPortal tilbyder et ambitiøst praktikprogram to gange om året - inden for Digital Marketing, Design & UX samt Development. Løbende sparrig og feedback ift. faglighed og performance er særligt i fokus, og som praktikant hos BoligPortal får studerende mulighed for at afprøve og anvende teoretisk viden i ”den virkelige verden”:

”Hos BoligPortal er vores vision at skabe et unikt praktikprogram, der supplerer uddannelsernes stærke teoretiske fundament og analytiske færdigheder inden for forskellige fagområder. Vi ønsker at give de studerende et virkelighedsbillede af arbejdsmarkedet og bidrage til at styrke deres markedsværdi. Praktikanterne skal altså være parate til at tage ansvar hos os, hvilket sammen med en løbende feedback fra deres mentor, giver et ekstraordinært godt forløb for alle”  siger Anders Hyldborg, adm. direktør hos BoligPortal.


Fakta om Årets Erhvervsakademipraktik

Hvert år er flere end 2.000 studerende fra Erhvervsakademi Aarhus i praktik. Praktik er obligatorisk på samtlige 27 videregående uddannelser. Kåringen af årets bedste praktik på Erhvervsakademi Aarhus hylder vigtigheden af det gode praktikophold og er samtidig de studerendes mulighed for at give deres praktikvirksomhed et skulderklap.

Fakta om BoligPortal 

BoligPortal er Danmarks ældste og største lejeboligportal, som har eksisteret i mere end 20 år. Vi er mere end 50 ansatte, som hver dag arbejder dedikeret på at vedligeholde og udvikle det bedste produkt til vores brugere. Vi bor i topmoderne kontorfaciliteter i hjertet af Aarhus’ IT Hub, Katrinebjerg. 
BoligPortal et "Great Place To Work" Certificeret i 2019. 
Læs mere om BoligPortals praktikprohram her 

Nøgleord

Kontakter

Billeder

Links

Information om BoligPortal

BoligPortal
BoligPortal
Paludan-Müllers Vej 40B
8200 Aarhus N

http://www.boligportal.dk

BoligPortal er Danmarks største online lejeboligportal. Siden 1999 har vi sat udlejere og lejere i forbindelse med hinanden og hjulpet hundredetusindvis af danskere videre til et nyt hjem. 

Følg pressemeddelelser fra BoligPortal

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra BoligPortal

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum