BoligPortal

Boligjagten går ind: Få overblik over hvad det koster at bo til leje

Del

Er du blevet optaget på drømmestudiet, og skal i den forbindelse finde en lejebolig i din nye studieby? Danmarks største lejeboligportal, BoligPortal, har lavet en ny opgørelse på lejeboligpriser i Danmarks 10 største byer. Få overblik over, hvad den gennemsnitlige kvadratmeterpris ligger på i de danske studiebyer.

København er dyrest og Aarhus følger trop

København er Danmarks største studieby, hvilket afspejler sig i den gennemsnitlige kvadratmeterpris i København, som ligger på 183 kr. for en 1-værelses lejlighed. Populære byer giver højere priser, og Aarhus følger også godt med, med en gennemsnitlige kvadratmeterpris på 135 kr. for en 1-værelses lejlighed.

Men mange indbyggere er ikke nødvendigvis lig med højere priser. For eksempel er Danmarks tiendestørste by, Roskilde, med en gennemsnitlig kvadratmeterpris for en 1-værelses lejlighed på 124 kr. dyre end Danmarks ottendestørste by, Horsens, med en gennemsnitlig kvadratmeterpris for en 1-værelses lejlighed på 90 kr.


”Det er vigtigt at se gennemsnittet som en tendens på boligmarkedet,” fortæller Anders Hyldborg, adm. direktør for BoligPortal. ”Mange faktorer spiller ind, når en husleje skal fastsættes, for eksempel hvornår boligen er bygget, hvilken kommune den ligger i, og hvilken stand boligen er i. En afgørende faktor er selvfølgelig også efterspørgslen.” 


Randers er billigst

Danmarks sjette største by, Randers, er den billigste, med en gennemsnitlig kvadratmeterpris for en 1-værelses lejlighed på 76 kr. Skal man studere i Aarhus, men gerne vil bo billigt, så kan man med fordel bosætte sig i Randers og pendle til sit studie, da Randers ligger tæt på Aarhus.

”Hos BoligPortal vil vi gerne gøre unge og nye studerende opmærksom på de muligheder, der ligger i søge lejeboliger i udkanten af centrum eller lidt uden for byen eller at flytte sammen med andre. Det øger chancen for at finde en lejebolig, og samtidig kan det også mærkes på pengepungen, da det ofte er billigere at bo uden for byen.” siger administrerende direktør for BoligPortal, Anders Hyldborg.

For at se dette indhold fra e.infogram.com, så skal du give din accept på toppen af denne side.

Nøgleord

Kontakter

Billeder

Links

Information om BoligPortal

BoligPortal
BoligPortal
Paludan-Müllers Vej 40B
8200 Aarhus N

http://www.boligportal.dk

BoligPortal er Danmarks største online lejeboligportal. Siden 1999 har vi sat udlejere og lejere i forbindelse med hinanden og hjulpet hundredetusindvis af danskere videre til et nyt hjem. 

Følg pressemeddelelser fra BoligPortal

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra BoligPortal

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum