Næstved Bibliotek og Borgerservice

Bogposer fra biblioteket

Del

Mon ikke de fleste er ved at have læst de bøger, som de lånte før jul. Derfor er der nu mulighed for at bestille en bogpose fra biblioteket, som kan afhentes på lokale afhentningssteder.

Indtil tirsdag den 12. januar kl. 17.00 har du mulighed for at bestille en bogpose fra biblioteket. Det kan være, at du ønsker gode billedbøger til oplæsning eller måske en spændende krimi. Der kan være op til 5 bøger i hver pose. Desværre kan vi ikke garantere, at vi kan pakke bestemte titler, da vi ikke har mulighed for at skaffe bøger fra andre biblioteker. Du kan eventuelt ønske en bestemt genre eller fagbøger om et bestemt emne. Og så vil vi gøre vores bedste for at imødekomme dine ønsker. Det er vigtigt, at du præciserer, hvilke aldersgrupper bøgerne skal være til. Det kan også være, at du har reserverede bøger på reserveringshylden, som du ikke har kunnet hente. Så kan du bestille en bogpose og få dem udleveret nu.  

Bestil en bogpose
Det er vigtigt, at du skriver dit fulde navn og fødselsdato, så vi kan udlåne bøgerne til dig. For at bestille en bogpose, skal du være oprettet som låner på biblioteket. Hvis du ikke allerede er det, kan du gøre det med NemId ved at trykke på "Log ind" og "Ny bruger" og udfylde formularen på ww.naesbib.dk.

Næstved Bibliotek: lehsc@naestved.dk
Fensmark Bibliotek: nstfe@naestved.dk
Fuglebjerg Bibliotek: nstfu@naestved.dk
Glumsø Bibliotek: nstgl@naestved.dk
Korskilde Bibliotek: mtnie@naestved.dk

Udlevering af bogposer på forskellige lokaliteter:
Næstved: Helsam, Ringstedgade 5, 4700 Næstved - fra torsdag den 14. januar og frem til lørdag den 16. januar i butikkens åbningstid.

Fensmark: Shell Fensmark, Næstvedvej 43 A, Fensmark, 4684 Holmegaard - fra torsdag den 14. januar og frem til lørdag den 16. januar i butikkens åbningstid. 

Fuglebjerg: SuperBrugsen, Byagervej 3, 4250 Fuglebjerg - fra torsdag den 14. januar og frem til lørdag den 16. januar i butikkens åbningstid. 

Glumsø: SuperBrugsen, Østergade 8, 4171 Glumsø - fra torsdag den 14. januar og frem til lørdag den 16. januar i butikkens åbningstid. 

Korskilde Bibliotek foregår ved biblioteket torsdag den 14. januar i tidsrummet kl. 16-18.00. 

Ved afhentning skal du oplyse dit navn og det nummer, som du får tildelt fra Biblioteket.

Først til mølle
På hvert bibliotek er der to personer til at pakke poserne. Og vi vil pakke så mange som overhovedet muligt. Da vi ikke ved, hvor mange bestillinger vi får, er det først til mølle, så skynd dig at bestille, dog senest tirsdag den 12. januar kl. 17.00!

Vi har naturligvis vasket og sprittet hænder inden pakning af bøgerne, og vi holder god afstand.

Kontakter

Billeder

Information om Næstved Bibliotek og Borgerservice

Næstved Bibliotek og Borgerservice
Næstved Bibliotek og Borgerservice
Kvægtorvet 4-6
4700 Næstved

55885588http://www.naesbib.dk

- består af Næstved Bibliotek, Fensmark Bibliotek, Fuglebjerg Bibliotek, Glumsø Bibliotek og Korskilde Bibliotek. Sammen driver vi et moderne biblioteks- og borgerservicetilbud for alle borgere i Næstved Kommune med det erklærede formål, at borgerne opnår indsigt og udsyn til at navigere i eget liv.

Følg pressemeddelelser fra Næstved Bibliotek og Borgerservice

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Næstved Bibliotek og Borgerservice

Fredagsfortællinger for voksne online fortsætter30.3.2021 15:36:34 CEST | Pressemeddelelse

Tag dig tid til at lytte til en god historie! Desværre kan vi ikke mødes på Næstved Bibliotek og læse noveller op. Alligevel har det gennem de sidste par måneder været muligt at sidde hjemme i stuen med en kop kaffe og høre os læse højt. Og da nedlukningen er blevet yderligere forlænget, fortsætter vi vores online oplæsning i april måned. Næste gang er fredag den 9. april kl. 14.30-ca. 15.00.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum