Boghandlerforeningen

Boghandlerforeningen skal have ny direktør

Del

Direktør for Boghandlerforeningen, Bo Dybkær har efter gensidig aftale med Boghandlerforeningen valgt at fratræde sin stilling pr. 30. juni 2021.

Formand for bestyrelsen, Lone Haagerup udtaler:

"Bo Dybkær har været ansat i Boghandlerforeningen i de sidste fem år som direktør. Bo Dybkær har i hele perioden stået i spidsen for en forening som har skullet tilpasse sig en ny virkelighed, hvor foreningen har ændret form, til i dag at være regulær brancheforening, med fokus på litteraturen og medlemmerne.

Det har krævet en stor indsats at gennemgå denne transformation og den opgave har Bo Dybkær løst på fuldt tilfredsstillende vis, ligesom han har haft fokus på at formidle boghandlernes sag og deltaget aktivt i at udvikle Boghandlerforeningen, således at den i dag står som en velfungerende brancheforening til glæde for medlemmerne.

Vi vil benytte lejligheden til at sige Bo Dybkær en stor tak for solidt og trofast arbejde i boghandlerens og bøgernes interesse og vi ønsker ham det bedste fremover".

 

Bestyrelsen vil nu påbegynde arbejdet med at finde Boghandlerforeningens fremtidige direktør.

Kontakter

Kontakt: Lone Haagerup, tlf. 2041 2288, loh@multiservicehuset.dk

Links

Information om Boghandlerforeningen

Boghandlerforeningen
Boghandlerforeningen
Slotsholmsgade 1 B
1216 København K

3254 2255https://boghandlerforeningen.dk/

Følg pressemeddelelser fra Boghandlerforeningen

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Boghandlerforeningen

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum