Bellagroup A/S

Bogforum 2021 vendte flot tilbage: 32.000 gæster kiggede forbi Bella Center i weekenden.

Del

Tre dages bogfest er veloverstået, og havde man ikke mulighed for at deltage fysisk, var den digitale udgave Bogforum at Home et godt alternativ med højdepunkter og livestreaming.

Mere end 200 store og små udstillere, fra selvudgivere til de velkendte og etablerede forlag var på plads. I år på hele 20.000 ekstra kvadratmeter, bedre og større scener, masser af luft og god plads til alle.

32.000 gæster, fordelt over de tre dage Bogforum varer, lagde vejen forbi Bella Center for at opleve, lytte, møde forfatterne, hører oplæg og alt det andet der hører landets største bogfest til.

”Vi er meget glade og lettede. Det var en stor oplevelse at se så mange glade læsere og bogfans mødes, se hvordan den litterære samtale blomstrer, og selvfølgelig være vært for mødet mellem forfattere og læsere.

Det er så bekræftende at konstatere at læselysten trives i bedste velgående, og at folk havde lyst til at bruge nogle gode dage hos os” siger udstillingsleder Andreas Nordkild Poulsen.

Bogforum vender tilbage i 2022 og finder sted fra fredag d. 4. til søndag d. 6. november.

Nøgleord

Kontakter

Udstillingsleder - Bogforum Andreas Nordkild Poulsen, anpo@bellagroup.dk / 50 60 44 88
Pressechef - Bellagroup, Karen Østerbye, kars@bellagroup.dk / 81 88 48 43

Billeder

Information om Bellagroup A/S

Bellagroup A/S
Bellagroup A/S
Center Boulevard 5
2300 Copenhagen S

+45 32 52 88 11https://bellagroup.dk/

Om Bogforum

Bogforum er Danmarks største litterære event og afholdt hvert år siden 1992. Flyttede i 2012 fra Forum på Frederiksberg til Bella Center Copenhagen på Amager.

Sidste år besøgte 38.326 gæster Bogforum hvilket et det højeste besøgstal i Bogforums 28 års historie. I 2019 deltog mere end 220 udstillere. Størstedelen af Bogforums udstillere er forlag. 

Følg pressemeddelelser fra Bellagroup A/S

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Bellagroup A/S

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum