Bukefalos Publishing

Bogfænomen på bestsellerlisten efter 7 år

Del

Spændingsromanen Stenens tid strøg lige ind på bestsellerlisten tre dage efter genudgivelsen

Stenens tid
Stenens tid

Nyt dansk bogfænomen

Hvis man bevæger sig ind i en Bog og Idé rundt om i danmark kan man se et decideret fænomen i bogbranchen: Johan Ottosens Stenens tid.

Udkom første gang i 2012.

Stenens tid udkom første gang i 2012 som ren e-bog. Den blev på en uge "Downlånet" over 2.000 gange på bibliotekernes digitale platform, eReolen, hvilket førte til at et større forlag valgte at udgive den i fysisk form.

Forfatteren, Johan Ottosen, købte sidste år disse rettigheder tilbage og udgav i den 27. februar i år Stenens tid sammen med efterfølgeren, Apokalypsens engle.

"En livslang drøm er gået i opfyldelser," siger Johan Ottosen, "men jeg havde i min vildeste fantasi ikke troet at det ville ske tre dage efter udgivelsen."

Seneste anmeldelser af STENENS TID:

"Forrygende spændingsroman 6 ud af 6 stjerner” Bogfidusen

"Helt vildt underholdende … på sådan en Dan-Brown-på-speed agtig måde” B for bog

"Et must for alle der elsker konspirationsbøger” Titlen 

"Hold på alle løse genstande, for der er gang i Johan Ottosens spændingsroman" Bogblogger.dk

"En krimithriller med fart på" Reader's World

"Hæsblæsende konspirationsroman med et plot i stil med Dan Brown” Bogtanken

Stenens tids bagsidetekst:

Under Danmarks ældste kirkegulv bliver en 5.000 år gammel kalender fundet. Kalenderen tæller ned til Ragnarok.

På en bænk i det sommerglade Tivoli skyder den pensionerede professor Bjarne Arnesen sig en kugle for panden. Hans stedsøn, den Cavlingprisvindende journalist Kurt Østergård, modtager en videobesked fra ham 28 måneder efter. Arnesen trygler Kurt om at stoppe det han kalder “dem” og beder ham fortsætte hvor han slap. Det leder Kurt til en opdagelse, der får store konsekvenser ikke blot for Kurt, men for Danmark og kongefamilien.

Samtidig bliver strålingsekspert og tidligere våbeninspektør for FN, Søren Storm, bedt om at hjælpe politiet i opklaringen af et strålingsrelateret mord begået på Rigshospitalet. Det makabre og bizarre mord leder Storm på sporet af en radioaktiv bombe der kan gå af hvert øjeblik det skal være et sted i København. Lige om hjørnet venter dronningens store jubilæumsfest med prominente gæster fra ind- og udland.

Stenens tid er første del af Mirrin Bank trilogien. 

Stenens tid er første del af en 1600 siders spændingstrilogi - 250 kapitler i boghandlen nu.

Stenens tid er første bind af Mirrin Bank trilogien. Andet bind, Apokalypsens engle, udkom sammen med Stenens tid den 27. februar. Sidste bind i serien, Antikaos, udkommer 2020.

https://youtu.be/2EVMdnovda8
Stenens tid video trailer
Videokanal

Nøgleord

Billeder

Stenens tid
Stenens tid
Download
Apokalypsens engle
Apokalypsens engle
Download
Forfatter Johan Ottosen
Forfatter Johan Ottosen
Download
Stenens tid på bestseller-reol i Bog og Idé
Stenens tid på bestseller-reol i Bog og Idé
Download

Information om Bukefalos Publishing

Bukefalos Publishing
Bukefalos Publishing
Fredensborggade 5, 2.
2200 København N

24651589

Bukefalos Publishing

Bukefalos Publishing er sat i verden for at give boghandlerne i danmark optimale betingelser for at sælge bøger.

 

Buke hvaffornoget?

Bu-ké-fa-los (betyder oksehoved på græsk) er navnet på Antikkens mest berømte hest der var bange for sin egen skygge og kun Alexander den Store kunne ride på ham. Bukefalos bar Alexander den Store gennem de næsten konstante kampagner og erobringer fra Makedonien til vore dages Punjab i Indien.

Hesten, en stort hingst med en hvid plet i panden og blå øjne, var så stor og prægtig at en lokal hestehandler tilbød den til Alexanders far, Phillip den anden af Makedonien, for en uhørt stor sum. Phillip afslog da der ikke var en mand i kongeriget der kunne bestige den. Alexander, der dengang var 12-13 år, væddede med sin far at han selv ville betale for den hvis han ikke kunne beride den. Han havde nemlig afluret at Bukefalos var bange for sin egen skygge. Faderen indvilligede. Og til stor moro for de tilstedeværende gik Alexander ind i manegen, vendte den mod solen, talte sagte og besteg den. Al latter forstummede da han red afsted med den. Siden var Bukefalos og Alexander uadskillelige og kun Alexander kunne ride ham. Bukefalos fulgte Alexander i alle slag og erobringer indtil dens død i Punjab i år 326 før vor tidsregning.

Følg pressemeddelelser fra Bukefalos Publishing

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.