Næstved Bibliotek og Borgerservice

Bogcafé på Glumsø Bibliotek

Del

Mandag den 24. oktober kl. 19.00–20.30 er der som noget helt nyt, Bogcafé på Glumsø Bibliotek, hvor der er mulighed for at dele sin læseglæde med andre.

Del din læseglæde med andre i bibliotekets bogcafé.  Foto: Næstved Bibliotek.
Del din læseglæde med andre i bibliotekets bogcafé. Foto: Næstved Bibliotek.

Mangler du også af og til et tip om en god bog eller har du læst noget, som du synes andre også bør læse? Så kom og vær med, når vi holder bogcafé på Glumsø Bibliotek. 

Tips om gode bøger
Kulturformidlerne Vibeke, Martin og Jens indleder aftenen med at fortælle om nogle bøger, som de synes er værd at anbefale. - Og så håber vi, at nogle af deltagerne også har lyst til at fortælle om et par bøger eller tre, som de mener, andre ikke må gå glip af. Man er naturligvis også velkommen til blot at komme og lytte og forhåbentlig få inspiration med hjem, forlyder det fra de tre kulturformidlere, som har tilknytning til Glumsø Bibliotek.

Lyst til at anbefale et par bøger
Hvis du har nogle bøger, som du gerne vil anbefale, må du meget gerne skrive en mail til jknie@naestved.dk. Skriv, hvilke bøger du vil anbefale, så gør vi plads til dem i tidsplanen. Det kan både være helt nye titler, men må også gerne være ældre titler. Det vigtigste er, at du synes, at de er en anbefaling værd.

Det er gratis, men der er tilmelding på www.naesbib.dk 

Vedr. billeder: Hermed gives tilladelse til at bruge vedhæftede billeder redaktionelt.

Kontakter

Billeder

Del din læseglæde med andre i bibliotekets bogcafé.  Foto: Næstved Bibliotek.
Del din læseglæde med andre i bibliotekets bogcafé. Foto: Næstved Bibliotek.
Download

Information om Næstved Bibliotek og Borgerservice

Næstved Bibliotek og Borgerservice
Næstved Bibliotek og Borgerservice
Kvægtorvet 4-6
4700 Næstved

55885588http://www.naesbib.dk

- består af Næstved Bibliotek, Fensmark Bibliotek, Fuglebjerg Bibliotek, Glumsø Bibliotek og Korskilde Bibliotek. Sammen driver vi et moderne biblioteks- og borgerservicetilbud for alle borgere i Næstved Kommune med det erklærede formål, at borgerne opnår indsigt og udsyn til at navigere i eget liv.

Følg pressemeddelelser fra Næstved Bibliotek og Borgerservice

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Næstved Bibliotek og Borgerservice

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum