Fængselsforbundet

Bo Yde Sørensen er stedfortrædende formand i Fængselsforbundet

Del

Kim Østerbye har valgt at forlade formandsposten i Fængselsforbundet. Bo Yde Sørensen er udpeget som stedfortrædende formand.

Ophavsret: Fængselsforbundet
Ophavsret: Fængselsforbundet

Fængselsforbundets ledelse har peget på forbundssekretær Bo Yde Sørensen som stedfortrædende formand efter, at Kim Østerbye har forladt posten.

Bo Yde Sørensen fungerer som stedfortrædende formand frem til Fængselsforbundets kongres den 21. maj, hvor der vil være ordinært valg af ny formand for de næste fire år.

Henvendelser til Fængselsforbundet skal altså fremover stiles til Bo Yde Sørensen.

Kontakter

Bo Yde Sørensen
Mail: bys@faengselsforbundet.dk
Tlf: 7255 9998

Billeder

Ophavsret: Fængselsforbundet
Ophavsret: Fængselsforbundet
Download

Information om Fængselsforbundet

Fængselsforbundet
Fængselsforbundet
Ramsingsvej 28A
2500 Valby

7255 9976http://faengselsforbundet.dk/

Fængselsforbundet har cirka 3.500 medlemmer og repræsenterer fængselsbetjente, værkmestre og uniformerede ledere i Kriminalforsorgen i Danmark, Grønland og på Færøerne. Desuden repræsenterer forbundet fiskerikontrollører i Fiskeristyrelsen. Vi er uafhængige af partipolitik og fokuserer alene på at forbedre vores medlemmers arbejdsliv.

Følg pressemeddelelser fra Fængselsforbundet

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Fængselsforbundet

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum