Region Sjælland

Bloddonorer får nye lokaler

Del

Fra mandag den 20. december skal bloddonorerne have tappet blod i nye, store lokaler ved Sjællands Universitetshospital i Køge. Her vil der også være gode muligheder for at udvide aktiviteten til at rumme tapning af blodplasma.

Den nye adresse er Lykkebækvej 14, 4600 Køge.

Både personalet og det lokale bloddonorkorps, Bloddonorerne Østsjælland, har været involveret i planlægningen og indretningen af de nye lokaler, og alle ser frem til flytningen:

- Vi er begejstrede! Placeringen, lokalerne og adgangsforholdene kan blive de bedste i Danmark. Intet mindre! Vi er også glade for, at vi som donorer nu kan nyde udsigten til opførelsen af det kommende supersygehus i fred og ro, og forhåbentlig ikke skal flytte mere, siger formand for Bloddonorerne Østsjælland Sven Gerner Nielsen.

Han glæder sig også over, at de nye lokaler gør det muligt i fremtiden at udvide til også at tappe blodplasma:

- Endelig er der med de nye lokaler gjort klar, så vi i vores region kan gøre vores til at tappe og levere den plasma, som er nødvendig for at hjælpe alle danske patienter med immunsygdomme. Når vi forhåbentlig snart får grønt lys til tapning af plasma i Køge, kan og vil jeg opfordre mange til at melde sig som donorer. Med de bedste forhold og den bedste blodbank bag mig, siger Sven Gerner Nielsen.

Der holdes senere åbningsreception, når covid-situationen tillader det. De øvrige tappesteder i regionen fortsætter uændret.

FAKTA
Åbningstider og telefonnummer er de samme som før:
Telefon 56 51 22 22

Åbningstider:
Mandag kl. 11-19
Tirsdag kl. 8-17
Onsdag kl. 7.30-15.30
Torsdag kl. 7.30-14.30
Fredag lukket

Kontakter

Formand for Bloddonorerne Østsjælland Sven Gerner Nielsen, 22 60 20 11
Ledende overlæge Keld Homburg, Klinisk Immunologi, 24 61 85 07
Ledende overbioanalytiker,Klinisk Immunologi, Susanne Egstrand, 40 20 22 99

Information om Region Sjælland

Region Sjælland
Region Sjælland
Alleen 15
4180 Sorø

https://www.regionsjaelland.dk

Følg pressemeddelelser fra Region Sjælland

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Region Sjælland

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum