VIA University College

Bliv klogere på bæredygtigt design, produktion og forbrug til Forskningens Døgn 2022

Del

Tag din familie eller venner med under armen og kom med, når VIA University College åbner dørene til Forskningens Døgn 2022 på campus Herning mandag d. 25. april og tirsdag d. 26. april kl. 12-14.

Mandag d. 25. april og tirsdag d. 26. april kl. 12-14 kan du blive klogere på bæredygtigt design, produktion og forbrug til Forskningens Døgn på VIA University College i Herning.

Kom til en eftermiddag med oplæg og designspil og bliv klogere på bæredygtigt design og hvordan dit tøj og tekstiler kan produceres og behandles mere bæredygtigt i sin livstid. VIAs forskere arbejder med alt fra dyrkning af materialer til lang levetid og mulighed for genanvendelse af tekstiler.

Arrangementet er gratis og åbent for alle. Læs mere og tilmeld dig her.

Billeder

Information om VIA University College

VIA University College
VIA University College
Hedeager 2
8200 Aarhus N

87 55 00 00http://via.dk/

Fakta om VIA University College:

  • VIA er en professionshøjskole med 20.000 studerende og 42 forskellige professionsbacheloruddannelser i 11 af de 19 kommuner i Region Midtjylland.
  • VIA understøtter velfærdssamfundet ved blandt andet at uddanne til lærer, pædagog, sygeplejerske, socialrådgiver, fysioterapeut, bioanalytiker og professionsbachelor i skat. Målrettet det private erhvervsliv udbyder VIA blandt andet uddannelser til ingeniør, bygningskonstruktør, designer og filmanimator.
  • VIA uddanner til hele den midtjyske region og har campusser med flere uddannelser under samme tag i Aarhus, Horsens, Randers, Silkeborg, Viborg, Herning og Holstebro. Dertil kommer udbud i Nørre Nissum, Skive, Ikast og Grenaa.
  • VIAs professionsrettede uddannelser foregår i en vekselvirkning mellem teori og praksis samt praktikperioder.
  • VIA er en af Nordens største udbydere af målrettet kompetenceudvikling til en lang række brancher inden for både den private og offentlige sektor.
  • VIA bedriver praksisrettet forskning, udvikling og innovation i syv forskningscentre. Forskningsaktiviteterne har fokus på fx pædagogik, læring, sundhed, demens, klima og bæredygtig udvikling.

Læs mere om VIA University College på www.via.dk

Følg pressemeddelelser fra VIA University College

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra VIA University College

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum