Furesø Kommune

Bliv klar til at bygge – kom til Åbent Hus om byggeansøgninger

Del

Furesø Kommune vil gøre det nemmere at gå fra byggetanker til færdigt skur, garage eller tilbygning. Den 28. marts inviterer kommunen til åbent hus.

Med forårets komme, blomstrer ideerne ofte om forandringer på huset eller i haven: Skal skuret udvides, skal der bygges nyt, eller er tiden kommet til et drivhus i haven?

Furesø vil gøre det nemt for kommunens borgere at få deres byggeplaner igennem den fælleskommunale ansøgningsportal BOM. Derfor kan alle interesserede komme til åbent hus, hvor to sagsbehandlere vil fortælle om de regler, man skal være opmærksom på, når man vil til at bygge.

Der er foredrag om byggesagsbehandling kl. 17.15, kl. 18.00 og 18.45, og man vil kunne stille spørgsmål undervejs. Har folk spørgsmål om deres egen sag, der ikke bliver besvaret undervejs, kan de samtidig booke tid til en yderligere samtale med en sagsbehandler.

Tid og sted:

Torsdag d. 28. marts kl. 17-20 på Furesø Rådhus, Stiager 2, 3500 Værløse.

Kontakter

Ellen Hvidt Thelle: Telefon 72165780.

Billeder

Information om Furesø Kommune

Furesø Kommune
Furesø Kommune
Stiager 2
3500 Værløse

http://www.furesoe.dk/

Følg pressemeddelelser fra Furesø Kommune

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Furesø Kommune

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum