Ishøj Kommune

Bliv frivillig i et meningsfuldt fællesskab

Del

Kulturium Bibliotek i Ishøj inviterer til inspirationsdag den 8. juni, hvor du kan høre om projektet ’Sammen om verdensmål’. Her kan du møde bl.a. bæredygtighedspsykolog Simon Elsborg Nygaard, som vil fortælle om, hvordan vi selv kan bidrage til FN’s verdensmål

Kulturium Bibliotek er med i det landsdækkende projekt ’Sammen om verdensmål’, som handler om at skabe bæredygtige aktiviteter og fællesskaber på biblioteket.

Biblioteket søger personer, som er nysgerrige og interesserede i bæredygtig udvikling og som har lyst til at være en del af et fællesskab, der er med til at gøre ét eller flere af FN’s verdensmål konkrete og skabe lokal forandring i Ishøj.

Gør FN’s verdensmål til hverdagsmål

Verdensmålene kan virke abstrakte. Men de kan også være ganske konkrete. Måske handler du allerede efter nogle af dem uden at tænke over det: Du kan være typen, der reparerer tøj, inden det kasseres. Samler skrald i naturen. Eller hjælper din nabo med indkøb eller gør-det-selv projekter.

Uanset hvad du interesserer dig for og gør, er der helt sikkert andre, som kan blive inspireret af det.

Bliv frivillig i et meningsfuldt fællesskab

Som frivillig i ’Sammen om verdensmål’ bliver du en del af et fællesskab, som er meningsfuldt og skaber glæde, venskaber og trivsel. Du kommer du til at få større viden om FN’s Verdensmål – og hvordan vi selv kan bidrage til dem.

Sammen med biblioteket bliver det muligt at invitere oplægsholdere og forfattere på besøg til at inspirere – eller invitere hele byen med til loppe- og byttemarked, naturvandringer, udstillinger, bæredygtige workshops, reparationscafeer, fællesspisning og meget mere.

Der er mange muligheder for at gøre en forskel, men biblioteket har brug for dig og dine ideer til at komme i gang.

Kom til Inspirationsdag

Onsdag den 8. juni kl. 11-15 inviterer Kulturium Bibliotek til inspirationsdag. Dagen faciliteres af bæredygtighedspsykolog Simon Elsborg Nygaard, som vil gøre os klogere på FN’s verdensmål og inspirere os til at komme i gang med de bæredygtige aktiviteter.

Dagen bliver en blanding af oplæg, workshop og dialog. Alle er velkomne og kan være med. Deltagelse er gratis, helt uforpligtende og inklusiv frokost samt kaffe/te og kage.

Arrangementet afholdes på Kulturium Bibliotek, Ishøj Store Torv 1, 2635 Ishøj.

Har du lyst til at deltage eller har du spørgsmål, så kontakt Tine Kjær Eskerod på tiesk@ishoj.dk.

Kontakter

Tine Kjær Eskerod, biblioteksmedarbejder i Kulturium Bibliotek: tiesk@ishoj.dk

Billeder

Information om Ishøj Kommune

Ishøj Kommune
Ishøj Kommune
Ishøj Store Torv 20
2635 Ishøj

43 57 75 75http://www.ishoj.dk

Følg pressemeddelelser fra Ishøj Kommune

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Ishøj Kommune

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum