Din Tekstforfatter

Bliv en del af fremtiden og indret med bæredygtige lammeskindsprodukter fra NATURES Collection

Del

Betalt samarbejde Fremtiden er bæredygtig og derfor er det nødvendigt at begynde at implementere flere bæredygtige tiltag allerede nu. Det kan være svært at overskue, hvor man skal starte, så derfor får du her nogle gode råd til, hvordan du kan gøre din hverdag dit hjem og din garderobe mere bæredygtig.

Gå med på ZERO WASTE bølgen

Affaldssorterer du derhjemme? Smider du gammel tøj ud, eller smider du det bagerst i skabet, hvor du ikke skal forholde dig til det? Det er nogle vaner, som mange i dag kender rigtig godt. Men vidste du, at det faktisk er dårlige vaner? I stedet for at smide dit gamle tøj ud i skraldespanden, kan du samle det hele sammen i en stor sæk og aflevere det på genbrugspladsen i de blå containere eller aflevere det i din nærmeste genbrugsbutik. Her bliver der sørget for, at tøjet får et nyt formål – enten som tøj, der sælges i en genbrugsbutik eller som stof, der genanvendes til relevante formål. Dét er smart og utrolig nemt for dig at gøre.

Affaldssortering er ligeledes et vigtigt redskab, til at blive mere bæredygtig på en relativ nem måde. Sorter dit affald i madaffald, restaffald, pap og papir og til sidst plastik. Find 4 kasser, der passer i din køkkenskuffe og begynd at sorter!

Hos NATURES Collection producerer de tæpper, puder og meget mere af ægte lammeskind. I produktionen er der en ZERO WASTE politik, der betyder, at intet materiale bliver smidt ud. Det vil sige, at der i en pude fx findes rester af ægte lammeskind, som er blevet skåret fra et lammeskind i processen. Gå ind på naturescollection.dk og se det store udvalg af lammeskindsprodukter, der er skabt i en ZERO WASTE produktion. Med andre ord; køb puder, tæpper og meget mere med god samvittighed!

Hvad er den mest bæredygtige beklædningsgenstand?

Hos NATURES Collection finder du som sagt mange forskellige lammeskind, puder og indretningsartikler lavet af ægte, bæredygtigt lammeskind. Lammeskindet kommer fra kødindustrien, hvor det er blevet sorteret fra som affald. I stedet for at smide dette fantastiske materiale fra, så tager man skindene og behandler dem, så de bliver til de lækreste lammeskind.

NATURES Collection bruger ikke kun lammeskindene til boligtilbehør. Lammeskind er nemlig også et oplagt materiale til jakker, frakker og sko! En jakke i ægte lammeskind er et rigtig godt valg. En sådan jakke er både varm, flot og meget praktisk. Der er ikke mange der ved det, men lammeskind har en selvrensende kvalitet, da det indeholder et naturligt indhold af lanolin. Lanolin er en slags uldfedt, der sørger for at rense skindet og pelsen. Derfor vil du opleve, at din lammeskindsjakke slet ikke kræver pleje eller vask. Det er både nemt og fantastisk!

Lammeskind kan bruges til utrolig mange gode ting, og en af dem er også hjemmesko. Hos NATURES Collection finder du et stort udvalg af hjemmesko med ægte lammeskind. De er utrolig populære, og med god grund. De er nemlig både flotte og utrolig rare at have på.

Kig igennem NATURES Collections store udvalg af både lammeskind, puder, lammeskindsjakker og hjemmesko. Du vil med sikkerhed finde noget, der frister, og det er helt okay – det er nemlig alt sammen 100% bæredygtigt!

Links

Information om Din Tekstforfatter

Din Tekstforfatter
Din Tekstforfatter
Firkløvervej 24
8464 Galten

+45 7199 8070https://dintekstforfatter.dk/

Din Tekstforfatter består af over 90 tekstforfattere. Vi har alle alle forskellige baggrunde, interesser og kompetencer på tværs af alder, køn og etnicitet. Alt dette giver os en særlig diversitet, som afspejles i det arbejde vi udfører. Det er grunden til at vi kan levere passionerede, målrettede og lidenskabelige tekster.

Følg pressemeddelelser fra Din Tekstforfatter

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Din Tekstforfatter

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum