Sydbank A/S

Bliv en del af finalen i Sydbank Pokalen

Del

I år bliver der desværre ikke fyldt med fans på tribunerne til pokalfinalen, men du kan alligevel være med til at vise din støtte.

Hop i yndlingstrøjen, på med klaphatten og upload et foto af dig selv - så kan det være, at du er én af de heldige, der får dit ansigt vist på LED-banden under finalen i Sydbank Pokalen.

Alt du skal gøre er at gå ind på www.sydbank.dk/sbpokalled og uploade dit billede.

Der er deadline onsdag d.24. juni 2020 kl.12.00.

God fornøjelse og god pokalfinale!

Sydbank - stolt sponsor af Sydbank Pokalen

Billeder

Information om Sydbank A/S

Sydbank A/S
Sydbank A/S
Peberlyk 4
6200 Aabenraa

74372648http://www.sydbank.dk

Om Sydbank

Med rødder i det sønderjyske driver vi i dag en stærk og selvstændig landsdækkende bank, der kan og vil selv. For rygraden af dansk erhvervsliv og de privatkunder, der sætter pris på professionel rådgivning, er vi en bank for de fleste - men ikke den samme bank for alle. Gammeldags nærvær, ny teknologi - vi bruger det der virker. Vi kender vores kunder og er tæt på dem med rådgivning i øjenhøjde. Med de bedste samarbejdspartnere i ryggen skaber vi konkurrencekraft.

Sydbank - en stærkere bank

Følg pressemeddelelser fra Sydbank A/S

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Sydbank A/S

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum