Haderslev Kommune

Bliv en del af FC Prostata-holdet i Haderslev

Del

Kom og vær med, når Haderslev Fodboldklub i samarbejde med DBU og Haderslev Kommune starter et nyt FC Prostata-hold op. FC Prostata er et tilbud om motionsfodbold for mænd med prostatakræft, ligesom mænd, der har haft prostatakræft er velkomne. Der er plads til alle, både den aldrende Messi og den absolutte nybegynder.

Desværre rammes rigtig mange mænd af prostatakræft. Med omkring 4.500 nye tilfælde er det den mest udbredte kræftform blandt mænd. Og det kan være svært at finde en god måde at komme i gang med motion (igen) efter et sygdomsforløb.

Her er fodbold en rigtig god motionsform. Motionsfodbold er god og varieret træning, som styrker både krop, kondi og knogler. Men det er ikke alt. Spillerne på de eksisterende FC Prostata-hold rundt omkring i landet fortæller, at det bedste ved holdet er det gode fællesskab og sammenholdet, der får dem til at stille op på grønsværen uge efter uge.

Haderslev Kommune indgår i samarbejdet om FC Prostata, og det forventes, at en del af deltagerne i FC Prostata vil kunne findes via kommunens kræftrehabilitering. Formand for Udvalget for Sundhed og Forebyggelse, Børge Koch, glæder sig over samarbejdet:

”Vi er utroligt glade for at kunne indgå i samarbejdet om FC Prostata. Dels er der tale om helt særlig målgruppe, som med dette initiativ får mulighed for at styrke både deres fysiske og mentale sundhed ved at blive en del af et stærkt fælleskab. Dels er samarbejdet et godt eksempel på, hvordan kommune, civilsamfundet og foreningsliv sammen kan lykkes med skabe forudsætninger for en vellykket rehabilitering.”

Læs mere om FC Prostata på www.dbu.dk/fxprostata

Fakta om FC Prostata i Haderslev

  • Sted: Lethallen, Stadionvej 5, 6100 Haderslev
  • Opstartsmøde: 18. februar 2019, kl. 13-15
  • Træningstider: Mandag og torsdag fra kl. 14:30 til 15:30 i Lethallen
  • Kontingent: 300 kr. pr. halvår
  • Trænere: Peter Paulsen: tlf. 2936 4640. Mail: peterpaulsen24@hotmail.com og Arno Kruse: tlf. 6088 7698. Mail: kruseklanen@webspeed.dk

Kontakter

Formand for Haderslev Fodboldklub, Claus Dall, tlf. 2037 5397

Direktør for Voksen- og Sundhedsservice, Haderslev Kommune, Rolf Dalsgaard Johansen, tlf. 4015 9572

Information om Haderslev Kommune

Haderslev Kommune
Haderslev Kommune
Gåskærgade 26
6100 Haderslev

http://www.haderslev.dk/

Følg pressemeddelelser fra Haderslev Kommune

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Haderslev Kommune

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum