Danske Spil A/S

Blev millionær på Braithwaites debutmål: ”Han er en kammerat!”

Del

En mand fra Midtsjælland vandt i weekenden en million kroner i Tips 13, da han som eneste tipper ramte 13 rigtige – blandt andet takket være Martin Braithwaites sene scoring i debuten for Espanyol.

Et system med ni helgarderinger og fire sikre kampe gav søndag den helt store bonus i Tips for en mand fra Midtsjælland. Helt præcis vandt han 1.000.378 kroner på den enlige 13’er og tre 10’ere.

Og det kom bag på manden med vindersystemet.

”Jeg fik en besked på telefonen, hvor der stod: ’Tillykke, du har vundet!’, og så stod der et 1-tal, og så tre 0’er, og så et punktum, og så 378. Jeg lå og kiggede på telefonen, men jeg troede ikke på det. Jeg troede, at der var et eller andet galt,” fortæller den heldige tipper, som foretrækker at forblive anonym.

I sidste ende måtte han ringe til Danske Spil, før han endelig troede på sit eget held.

”Så ringede jeg til Danske Spil, og så fik jeg at vide, at jeg havde vundet en enlig 13’er. Plus det løse. Så sagde jeg ’mange tak’,” fortæller manden med et grin.

13’eren kom blandt andet i hus takket være et sikkert – og meget vovet - 2-tal i kamp nummer ni. Her havde manden fra Midtsjælland tippet imod tipskuponens største favorit, Athletic Bilbao, da holdet tog imod Espanyol, som havde danske Martin Braithwaite i startopstillingen i sin første kamp for klubben siden skiftet fra FC Barcelona.

Bilbao sad solidt på det meste af kampen, indtil Martin Braithwaite gjorde sin midtsjællandske landsmand en kæmpe tjeneste med kampens eneste kasse med bare syv minutter tilbage af kampen.

”Og så var det danskeren, der gjorde det! Jo, ham Braithwaite er jeg glad for lige i øjeblikket. Han er en kammerat!” udbryder den nyslåede millionær.

Samme sikre hver uge

Udover det sikre 2-tal i Espanyols kamp, så bød vinder-kuponen også på sikre 2-taller i kampene FC Midtjylland-AaB, Lyngby-Randers og Augsburg-Hertha.

Og det er nu ikke fordi, at tipperen havde særlig fidus til nogle af udeholdene.

”Nej, jeg har tidligere prøvet at spille på de hold, som er favoritter, men så vinder de ikke alligevel, så nu holder jeg bare de samme fire sikre hver uge: 2-taller i kamp nummer 3, 6, 9 og 12. Det har jeg gjort i hvert fald et år nu,” forklarer manden om sit millionær-system, som han ’med meget stor sandsynlighed’ kører videre med i næste uge.

I det hele taget kommer millionen ikke til at vende op og ned på tilværelsen på Midtsjælland.

”Nu skal der ryddes lidt op i økonomien. Jeg skylder en del på huset, så det er rart at kunne barbere lidt af toppen. Og vi har også lige fået lavet nye kloakker og en ny vej og sådan noget... og så kan det da også godt være, jeg får en todo-listen fra konen,” siger millionæren fra Midtsjælland.

Billeder

Information om Danske Spil A/S

Danske Spil A/S
Korsdalsvej 135
2605 Brøndby

Pressetelefonen: 30 85 17 85https://danskespil.dk/

Følg pressemeddelelser fra Danske Spil A/S

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Danske Spil A/S

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum