Varde Kommune

Blaabjerg Frit Valg overdrager hjemmeplejen til Varde Kommune

Del

Den 1. december 2022 overdrages Blaabjerg Frit Valg til Varde Kommune, der fremover vil levere hjemmeplejeydelser til de berørte borgere.

Blaabjerg Frit Valg har gennem flere år leveret hjemmeplejeydelser til borgere i Varde Kommune, og i den nordlige del af kommunen har borgerne dermed kunnet vælge mellem en privat og en kommunal aktør på området.

Organisationen Danske Diakonhjem, der står bag Blaabjerg Frit Valg, har dog nu set sig nødsaget til at opsige aftalen om at levere pleje og praktisk hjælp til borgerne i Blåbjerg-området.

”Vi har gennem alle årene haft et godt og værdsat samarbejde med Varde Kommune, og vi har været stolte af den hjælp og pleje, vi har leveret til borgerne. Vi har dog set os nødsaget til at udtræde af samarbejdet, fordi det er vanskeligt at få alle ender til at nå sammen for en så lille enhed, som vi er i Blaabjerg Frit Valg,” siger direktør i Danske Diakonhjem, Morten Skov Mogensen.

Medarbejderne overdrages til Varde Kommune
Hjemmeplejen overdrages den 1. december 2022 til Varde Kommune, der både står klar til at tage imod de 16 medarbejdere og 82 borgere, som i dag er tilknyttet Blaabjerg Frit Valg.

"Vi har haft et godt samarbejde med Blaabjerg Frit Valg i hele forløbet, så vi er godt forberedte til at give både borgere og medarbejdere en varm velkomst. Vores ambition er, at de berørte borgere og medarbejdere mærker overdragelsen mindst muligt," siger Lone Boysen, ældrechef i Varde Kommune.

Tak til medarbejdere og borgere
Forstanderen for Blaabjerg Frit Valg, Pia Lykke Gade, der også er forstander på Blaabjerg Pleje- og Aktivitetscenter, sætter pris på, at medarbejderne virksomhedsoverdrages til Varde Kommune, så de vil opleve en sikkerhed og tryghed i en fortsat ansættelse.

”Medarbejderne har ydet en formidabel indsats gennem mange år, og det skal de have en stor anerkendelse og tak for. Samtidig er det også vigtigt for mig at sige tak til de borgere, der har vist os tillid ved at vælge os til at yde pleje og praktisk hjælp i deres hjem,” siger Pia Lykke Gade.

Fakta

  • Blaabjerg Frit Valg virksomhedsoverdrages til Varde Kommune fra den 1. december 2022.
  • Overdragelsen af Blaabjerg Frit Valg får ingen indflydelse på Blaabjerg Pleje- og aktivitetscenter, der fortsætter på uændret vis.
  • 16 medarbejdere overdrages fra Blaabjerg Frit Valg til Varde Kommune inklusiv aftalerne med 82 borgere, som fremover vil få pleje og praktisk hjælp fra Varde Kommune.

Kontakter

Lone Boysen
Ældrechef i Varde Kommune
21 48 97 79 / lboy@varde.dk

Morten Skov Mogensen
Direktør i Danske Diakonhjem
29 24 10 68 / msm@diakon.dk

Søren Toksvig Jensen
Kommunikationschef i Varde Kommune
61 63 98 01 / srej@varde.dk

Billeder

Bilerne fra Blaabjerg Fritvalg vil fra den 1. december ikke længere være en del af bybilledet i Blaabjerg-området.
Bilerne fra Blaabjerg Fritvalg vil fra den 1. december ikke længere være en del af bybilledet i Blaabjerg-området.
Download

Information om Varde Kommune

Varde Kommune
Varde Kommune
Bytoften 2
6800 Varde

7994 6800http://www.vardekommune.dk/

Om Varde Kommune:
- 52 km sandstrande.
- UNESCO Verdensarv (Nationalpark Vadehavet).
- Tre garnisoner (Oksbøl, Varde og Nymindegab).
- En del af Destination Vesterhavet.

Følg pressemeddelelser fra Varde Kommune

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Varde Kommune

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum