Erhvervshus Midtjylland

Bjergcamp skræddersyr firmaevents

Del

Iværksætter satser på camps med luksus-oplevelser og teambuilding. Forretningsmodellen er skåret ind til benet med hjælp fra Erhvervshus Midtjylland.

Pressefoto
Pressefoto

Det bedste af Djursland serveret under åben himmel. Det tilbyder lærer Morten Holm i sin iværksættervirksomhed Bjergcamp, beliggende i Rønde, til virksomheder og institutioner, der ønsker en unik oplevelse.

Han har arrangeret events og teambuilding sideløbende med fuldtidsarbejdet som lærer. Den første store camp med 70 opredninger i hans luksustelte på konferencestedet Sølballegaard på Mols gav for alvor blod på tanden.

Men så kom Corona, og landet blev lukket ned. Imens brugte Morten Holm tiden på at udvikle sin forretningsidé. Og i foråret 2020 begyndte han via billetnet.dk at sælge vandreture og oplevelsesture på vandet.

Sommeren 2021 var travle måneder med udlejning af kajakker og paddelboards på stranden i Fjellerup.

En dag læste Morten Holm om Erhvervshus Midtjylland og sendte en mail afsted. Han blev tilbudt et møde med virksomhedskonsulenten og derefter et mentorforløb.

”Det er vigtigt, at man ikke er for fin til at bede om hjælp. Jeg havde brug for at blive klogere på, hvilken vej jeg skal gå med min virksomhed”, understreger han.

Fundet ind til kerneproduktet
Gennem nogle måneder holdt Morten Holm møder med en mentor både fysisk og online. Forløbet er netop afsluttet med et stort strategisk udbytte.

”Jeg fik stillet en række gode spørgsmål, og det har været super god læring. Strategisk er jeg blevet meget skarpere og klogere på, hvor jeg skal bruge mit krudt. Nu har jeg fundet mit kerneprodukt, som er camps og firmaevents”, fremhæver Morten Holm.

At være ude i den smukke natur på Djursland hele dagen, nyde lækre lokale drikkevarer og restaurantmad i pavilloner og sidde ved bålet om aftenen og gå til køjs i en blød seng i et luksustelt og vågne op til duften af bacon over bål.

Den slags oplevelser vil Morten Holm fremover fokusere på, og hans mål er nu at drosle ned på jobbet som lærer og bruge mere tid på at udvikle virksomheden.

”Virksomhedskonsulenten taler jeg heldigvis løbende med. Jeg har også deltaget i flere af erhvervshusets webinarer, som kan hjælpe mig på vej i min virksomhed og give mig mere viden om at være iværksætter”, siger Morten Holm.

Få sparring lokalt i Syddjurs
I Syddjurs Kommune arbejder Per Høj Jørgensen, der er virksomhedskonsulent i Erhvervshus Midtjylland, tæt sammen med Erhvervsservice Syddjurs om at hjælpe de lokale virksomheder med f.eks. digitalisering, grøn omstilling, eksport mv. - herunder mulighederne for eksempelvis medfinansiering til udviklingsprojekter. Per kan desuden trække på 35 konsulent kollegaer fra Erhvervshuset, hvis der er særlige muligheder og udfordringer hos de lokale virksomheder.

Nøgleord

Kontakter

Billeder

Pressefoto
Pressefoto
Download
Pressefoto
Pressefoto
Download

Information om Erhvervshus Midtjylland

Erhvervshus Midtjylland
Erhvervshus Midtjylland
Åbogade 15
8200 Aarhus N

http://www.erhvervshusmidtjylland.dk

Vi kan være din uvildige sparringspartner
Vores rolle er ikke at fortælle dig, hvad du skal gøre. Det kalder vi nemlig rådgivning. Men du kan bruge os som en uvildig sparringspartner, du kan vende dagligdagen og fremtiden med. Et udefra og ind syn er nemlig altid en god ide.

Vores konsulenter kender de udfordringer, du som virksomhedsejer og -leder står i. Og står til rådighed, når du skal træffe små og store beslutninger om din virksomhed, så du ikke står alene.

Du bestemmer selv hvor lidt eller meget tid, vi skal bruge sammen. Og i hvilken grad vi skal involvere os. Det er din business.

Vi er her bare for at hjælpe.

Ring på 70220076 eller book et møde med en konsulent her 

Følg pressemeddelelser fra Erhvervshus Midtjylland

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Erhvervshus Midtjylland

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum