Aabenraa Kommune

Bjarke bliver ny skoleleder på Hjordkær Skole efter sommerferien

Del

44-årige Bjarke Højriis Markussen overtager 1. august tøjlerne som Hjordkær Skoles nye skoleleder og flytter med sin familie fra Læsø til Aabenraa Kommune.

- Jeg kiggede på opgaven og ikke geografien, da jeg ansøgte om jobbet som ny skoleleder på Hjordkær Skole, og den er virkelig spændende. Derudover kunne en kollega anbefale Aabenraa Kommune og fortælle, at kommunen har et godt ry. Derfor glæder jeg mig også til at fortsætte skolens gode arbejde med, at eleverne kan blive så dygtige som muligt.

Sådan lyder meldingen fra Bjarke Højriis Markussen, efter han har sagt ja til at blive Hjordkær Skoles nye skoleleder fra 1. august, hvor han afløser Iben Vind-Hansen, der siden april har været konstitueret skoleinspektør og nu vender tilbage som viceskoleleder på Høje Kolstrup Skole på fuldtid.

Den 44-årige kommende skoleleder kommer tilbage til skoleverdenen efter at have været selvstændig i omtrent to år. Han bor i dag på Læsø med sin kæreste og deres fælles datter på 11 år, men familien kommer til at rykke teltpælene op for at komme tættere på Bjarke Højriis Markussens nye arbejdsplads.

- I første omgang flytter jeg selv, men når min kæreste har fundet et job, og vi i fællesskab har fundet et sted at bo i Hjordkær eller et andet sted i Aabenraa Kommune, så flytter vi alle sammen herned. Vi glæder os til at komme til Sønderjylland, som er en utrolig smuk egn med en spændende historie, siger Hjordkær Skoles nye skoleleder, der oprindeligt kommer fra Vestkysten.

Han glæder sig nu til at falde på plads på skolen og komme i gang med sit nye arbejde, hvor han vil tage udgangspunkt i både elevernes, medarbejdernes og forældrenes viden om lokalområdet og skolen, som han nu skal til at lære at kende.

Lars Borst Hansen, skolechef Aabenraa Kommune, ser også frem til samarbejdet med den ny skoleleder.

- Skolen, lokalsamfundet og skolevæsenet generelt får en ny leder, der har en bred erfaring og en faglig ballast, som vil komme alle parter til gavn. Jeg ved, at Bjarke glæder sig til at komme i gang, og vi glæder os også til at modtage ham og introducere ham for den spændende opgave, det er, at være skoleleder, siger Lars Borst Hansen.

Kontakter

Skolechef Aabenraa Kommune, Lars Borst Hansen, tlf. 40 22 53 50; e-mail: labh@aabenraa.dk

Ny skoleleder Hjordkær Skole, Bjarke Højriis Markussen, tlf.: 25 56 85 46; e-mail: bm50@hotmail.dk

Kommunikationskonsulent, Claus Bøge Jensen, tlf.: 24 91 79 28; e-mail: cbje@aabenraa.dk

Information om Aabenraa Kommune

Aabenraa Kommune
Aabenraa Kommune
Skelbækvej 2
6200 Aabenraa

7376 7676https://www.aabenraa.dk/

BETINGELSER FOR BRUG AF BILLEDMATERIALE:

  • Rettigheden til anvendelse af medfølgende billedmateriale er udelukkende til brug i sammenhæng med nærværende nyhed og må således ikke arkiveres med henblik på genanvendelse i andre sammenhænge.
  • Anvendelse skal altid ske med angivelse af hele den oplyste billedbyline.

Følg pressemeddelelser fra Aabenraa Kommune

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Aabenraa Kommune

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum