Kræftens Bekæmpelse

Birgitte Offersen, Risskov, nyt medlem af Kræftens Bekæmpelses hovedbestyrelse

Del

Professor i behandling af brystkræft ved Aarhus Universitetshospital, formand for Dansk Bryst Cancer Gruppe (DBCG) og medlem af Kræftens Bekæmpelses lokalforening i Aarhus Birgitte Offersen er af repræsentantskabet i Kræftens Bekæmpelse blevet valgt som nyt medlem af Kræftens Bekæmpelses hovedbestyrelse. Birgitte Offersen vil som hovedbestyrelsesmedlem bl.a. arbejde for en fastholdelse af støtte til konstant udvikling og optimering af behandling af danske kræftpatienter, og hun vil sætte øget fokus på ulighed i kræftbehandling og adgang til kliniske studier. Heldigvis overlever flere og flere en i dag en kræftsygdom, men det medfører samtidig en stigende udfordring med senfølger. Derfor er Birgitte Offersen meget optaget af at mindske risikoen for senfølger og sikre den mest effektive og skånsomme behandling.

Kontakter

Information om Kræftens Bekæmpelse

Kræftens Bekæmpelse
Kræftens Bekæmpelse
Strandboulevarden 49
2100 Kbh Ø

http://www.cancer.dk

Følg pressemeddelelser fra Kræftens Bekæmpelse

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Kræftens Bekæmpelse

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum