Billund Lufthavn

Biludlejerne flytter i nye lokaler i parkeringsområdet i Billund Lufthavn

Del

De fem biludlejere i Billund Lufthavn flytter ud af terminalbygningen og ind i nye faciliteter. Flytningen betyder, at biludlejerne og deres kunder kommer tættere på bilerne, og at Billund Lufthavn får plads til flere butikker og restauranter.

De fem biludlejningsfirmaer i Billund Lufthavn. Det er Sixt, Hertz, Europcar, Avis/Budget og Enterprise.
De fem biludlejningsfirmaer i Billund Lufthavn. Det er Sixt, Hertz, Europcar, Avis/Budget og Enterprise.

Inden for det næste stykke tid flytter de fem biludlejningsfirmaer i Billund Lufthavn ud af terminalen og ind i helt nye faciliteter tættere på parkeringspladsen og deres udlejningsbiler. Det er resultatet af den aftale, Billund Lufthavn og biludlejningsfirmaerne netop er blevet enige om.

– Vi er utroligt glade for at have fundet en løsning, der er til glæde for alle. For Billund Lufthavn har det været vigtigt at sikre plads til butikker og restauranter, så vi kan give vores gæster den bedst mulige velkomst, når de har fået deres bagage samt sikre, at biludlejningsfirmaerne stadig har så gode faciliteter som muligt. Vi er enige om, at vi er lykkedes med det i den nye aftale, siger Claus Christiansen, kommerciel chef i Billund Lufthavn.

Også blandt biludlejerne er der tilfredshed med den nye aftale, der betyder, at kontorerne flyttes ud af selve terminalen og lidt længere væk fra selve ankomstområdet, men faciliteterne er til gengæld sprit nye og meget tættere på selve bilerne. For langt størstedelen af biludlejningsfirmaerne har flytningen kun mindre betydning, da kunderne som regel har booket deres lejebil på forhånd.

– Hos Sixt er vi glade for, at det er lykkedes os at lande en aftale, som både biludlejerne og Billund Lufthavn kan acceptere, og som samtidig vil give lufthavnens gæster og vores kunder et samlet løft i deres oplevelse, siger Lasse Barsholm, CEO i Sixt, der sammen med Hertz, Europcar, Avis/Budget og Enterprise udgør de fem biludlejningsfirmaer.

Første ændring i lejesatsen siden 2002

I 2002 blev den nye terminal, som man kender i dag, indviet og taget i brug. Her flyttede biludlejningsfirmaerne med. Men efter 20 år med en rivende udvikling i både rejseaktiviteten samt måden at drive forretning på for såvel Billund Lufthavn som biludlejningsfirmaerne, blev forhandlingerne om en ny aftale sat i gang sidste år.

– Det er ingen hemmelighed, at forhandlinger var komplicerede, fordi der er mange hensyn at tage. Men vi er glade for, at biludlejningsfirmaerne var åbne for at se på nye muligheder, og at det er lykkedes at nå til en aftale der afspejler de markedsmæssige forhold. Derfor glæder vi os også til mange års fortsat godt samarbejde, siger Claus Christiansen.

Det samme gør biludlejningsfirmaerne:

– Der var mange interesser, der skulle afbalanceres under forhandlingerne. For efter 20 år på samme placering, er der mange ting at tage hensyn til, når man skal finde nye løsninger. For os har det været helt afgørende, at vi fortsat kunne drive en forretning, der tilgodeså vores kunders behov, og med den nye placering i de nye lokaler føler vi os overbeviste om, at det vil lykkedes, og at vi fortsat vil have et frugtbart samarbejde med Billund Lufthavn de næste mange år, siger Lasse Barsholm.

Fakta: Hvem driver biludlejning i Billund Lufthavn?

Der er fem biludlejningsfirmaer i Billund Lufthavn. Det er Sixt, Hertz, Europcar, Avis/Budget og Enterprise.

Kontakter

Billeder

De fem biludlejningsfirmaer i Billund Lufthavn. Det er Sixt, Hertz, Europcar, Avis/Budget og Enterprise.
De fem biludlejningsfirmaer i Billund Lufthavn. Det er Sixt, Hertz, Europcar, Avis/Budget og Enterprise.
Download

Information om Billund Lufthavn

Billund Lufthavn
Billund Lufthavn
Passagerterminalen 10
7190 Billund

76 50 50 50https://www.bll.dk

Følg pressemeddelelser fra Billund Lufthavn

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Billund Lufthavn

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum