Billund Lufthavn

Billund Lufthavn tilpasser sig de nye rejsevejledninger

Del

Udenrigsministeriet fraråder alle unødvendige rejser ud af Danmark. Det medfører massive aflysninger fra flyselskaberne, og dermed skal Billund Lufthavn tilpasse omkostningerne.

Udenrigsministeriets nye rejsevejledninger medfører flere aflyste fly. Det er en situation uden sammenligning, og det forsøger Billund Lufthavn at tilpasse sig efter.

– Vi er i dialog med medarbejderne om frihedsafholdelse, så vi kan bringe omkostningerne ned, når rejseintensiviteten falder – og dermed indtjeningen, siger Jan Hessellund, administrerende direktør i Billund Lufthavn.

Samtidig bliver der kigget på regeringens hjælpepakker til virksomheder og ansatte, som ligeledes kan hjælpe med at nedbringe omkostningerne.

Aflysninger og passagernedgang

I og med, at der forventes mange aflysninger i den kommende tid, er det også klart at passagertallet falder. Billund Lufthavn er fortsat ved at skabe overblik over flyaflysningerne, da billedet hele tiden ændrer sig. I kommende uge kommer der en status på udvikling i passagertallene.

Tag kontakt til rejse- eller flyselskab

Skal du hjem til Danmark hurtigst muligt, eller skal du aflyse din rejse, opfordrer lufthavnen til at tage kontakt til rejseselskab eller dit rejsebureau for at høre om dine muligheder.

Kontakter

Jan HessellundAdministrerende direktør Billund Lufthavn

27789927

Billeder

Information om Billund Lufthavn

Billund Lufthavn
Billund Lufthavn
Passagerterminalen 10
7190 Billund

76 50 50 50https://www.bll.dk

Følg pressemeddelelser fra Billund Lufthavn

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Billund Lufthavn

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum