Billund Kommune

Billund Kommune støtter turistbranchen med digital kampagne

Del

Sommeren 2021 står fortsat i coronaens skygge, og der er ingen tvivl om, at forårets rejserestriktioner har haft store konsekvenser for Billund Kommunes oplevelseserhverv. Derfor har kommunen i samarbejde med områdets oplevelseserhverv samt Destination Trekantområdet og Billund ErhvervsFremme lanceret en kampagne for at få flere danske turister til området hen over sommeren og efteråret.

Billund Kommune er Europas bedste familiedestination med både LEGOLAND, Lalandia, LEGO House og WOW Park liggende i Billund by og et hav af mindre attraktioner og legemuligheder i baghaven. 

Efter et erhvervsmøde med borgmester Ib Kristensen stod det klart, at branchen er markant udfordret på grund af de manglende internationale turister. Ved fælles hjælp sættes der nu gang i en kampagne, der skal tiltrække danske sommergæster.

”Oplevelsesøkonomien er helt afgørende for Billund Kommune. Branchen er en stærk vækstdriver, og turisternes besøg i vores kommune har også stor betydning for vores detailhandel og vores byer generelt”, siger borgmester Ib Kristensen.

Kampagnen lanceres på de sociale medier, hvor kommunens store oplevelsesattraktioner er trækplaster i en kampagnefilm og på en hjemmeside under VisitBillund.

”Når vores turister oplever alt det, vi har at byde på i kommunen, lige fra et hyggeligt Bed & Breakfast og golf i skønne omgivelser til en klatretur i trætoppene og besøg i Legoland, så handler det også om branding af hele vores kommune som et fantastisk givende og trygt område at holde ferie i. Vi vil gerne sende vores gæster hjem fra ferie med følelsen af, at ’her vil vi tilbage til’ for her er rigtig meget at byde på,” siger borgmesteren.

Alle kommunens turismeaktører har mulighed for at blive eksponeret med de gode tilbud og services de tilbyder sommerens gæster.

Kampagnesiden findes på: www.visitbillund.dk/billund/sommer/danmarks-bedste-familieferie

Kontakter

Kontakt ved yderligere spørgsmål:

Borgmester Ib Kristensen: Tlf. 79 72 72 07

Information om Billund Kommune

Billund Kommune
Billund Kommune
Jorden Rundt 1
7200 Grindsted

79 72 72 00https://billund.dk/

Børnenes Hovedstad, en del af Trekantområdet, en af Danmarks bedste erhvervskommuner.

Følg pressemeddelelser fra Billund Kommune

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Billund Kommune

Billund Kommune inviterer til gratis topspeedway: Udsat match køres 14. juli9.7.2021 10:40:26 CEST | Pressemeddelelse

Borgerne i Billund Kommune er igen i år inviteret til topspeedway i Metal Speedway League på Grindsted Speedway Center på Blåbjergvej 1. Billund Kommune har købt matchen, og der gratis adgang efter først til mølle-princippet. Matchen var programsat 30. juni, men blev udsat til den 14. juli på grund af risiko for skybrud. Coronarestriktionerne betyder, at der er krav om tilmelding via link samt coronapas.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum